Uskoro dobijaju još jednu devojčicu a sada progovorili o imenu: Luna i Marko u velikoj dilemi, ali ovo je jedino sigurno!

Showbizz

Uskoro dobijaju još jednu devojčicu a sada progovorili o imenu: Luna i Marko u velikoj dilemi, ali ovo je jedino sigurno!

Pobednica rijalitija “Zadruga 2” Luna Đogani i njen izabranik Marko Miljković čekaju svoje drugo dete, vest o trudnoći uspeli su da sakriju prva tri meseca, a ovaj put sve detalje koje intrigiraju javnost izneo je Miljković.

Popularni estradni par će dobiti još jednu devojčicu, dok Luna svakodnevno uživa u trudnoći, Marko je ispričao kako se trudi da pomaže svojoj ženi oko svega.

– Sve poslove radim u kući, naročito sada kada je trudna i, naravno, ničega me nije me sramota. Nikada mi Luna ni zbog čega nije pridikovala, a nisam ni ja njoj – kazao je Miljković koji je ispričao da li nekada angažuju kućnu pomoćnicu:

– Imamo kućnu pomoćnicu već tri godine unazad, ona je tu da pomogne kada imamo poslovne obaveze i snimanja, ali se trudimo da ćerkica provodi što više vremena sa nama.

Ime naslednice su smislili, ali za sada ne žele da ga otkrivaju. Ipak, Marko je „dao” prvo slovo imena koje će dati ćerki.

– M. M. i L. M. Dali smo im prva slova naših imena Mia – Marko i Luna – L. Tako da će se devojčica zvati na slovo L – ostao je tajanstven Miljković.

Marko i Luna imaju stan na Bežanijskoj kosi gde su napravili svoju oazu mira, a on je otkrio da li planiraju kupovinu nove nekretnine.

– Za sada ne planiramo kupovinu nove nekretnine. Ovaj stan je sasvim dovoljan za četvoročlanu porodicu – kazao je Marko.

Bivši učesnici rijalitija “Zadruga” imaju i plac u selu Mramorak, gde planiraju da izgrade vikendicu koja će služiti za izdavanje, ali će biti mesto gde će da pune batarije i odmaraju od Beograda. (/Kurir.rs/Informer)