Ja se ozbiljno mjenjam sa njom! Car progovorio o svojim emocijama prema Aleks, zahvalan što rešava sve probleme sa njom: Ona je ta

Showbizz

Ja se ozbiljno mjenjam sa njom! Car progovorio o svojim emocijama prema Aleks, zahvalan što rešava sve probleme sa njom: Ona je ta

Sledeći gost kod voditelja Marka Đedovića bio je Filip Car.

Kako si? – upitao je Marko.

Dobro sam, napio sam se kao daska bio danas za Uskrs. Dobro sam sad. Oporavio sam se. Bilo me ulovilo malo piće i to pa sam se nešto raspravljao sa Aleksandrom. Umoran sam, prošli vikend katolički uskrs, ove pravoslavni.. Mene razvali to ovde kad sam, Božić, Nova godina, Uskrs, rođendani.. – pričao je Car, oa dodao:

Sedeli smo u rehabu video sam da joj se prispavalo, nisam imao sa kim da sedim. Inače volim da seidm ispred paba, vidim brendon i Slađa ispred i pitam je l problem da sednem sa njima. Onda je ona napravila frku potpuno nepotrebnu. Ne znam šta je mislila šta mi je bila namera, ljubomorna bila da ne sedim sa Slađom. Nisam imao nikakvu lošu nameru.

Rekao si da je to ozbiljno sa Aleksandrom, on je pomenuo ženidbu, rekao si što da ne? – pitao je Đedović.

Ja planiram stvašta nešto sa njom, ne nadam se više u životu ničemu. Meni je bitno da nekako ja svoju vezu i svomu ozbiljnost i ljubav koju osećam prema njoj, pretvorim u delu. Danas kad je tu ljubomornu scenu napravila, ona zna delovati bezobrazno arogantno, ali kad malo zagrebeš, ona je dete. Prošla je svašta, nije je život mazio, nije neko kome je teklo med i mleko. Poseduje tu elementarnu inteligenciju što se tiče najvažnijih stvari u životu. Ja sam sebe video sa njom do kraja života, i deca i sve. I u mašti dok razmišljam, stvarno se vidim sa njom, mogao bih funkcionisati, a to je najbitnije stvar što sam uveren da nije zlobna, da nije kvarna. Nekad onako napravi nešto priglupo.. Ona ništa ne predstavlj idealnim u svom životu, a ni sebe. Koji je ona materijal za tako neke ozbiljne stvari. – odogovrio je Filip.

Da li misliš da je Aleksandra bolja od Dalile, Maje? – upitao je Marko,

Od svih devojaka sa kojima sam bio u rijalitiju je bolja i kvalitetnija. Ne mogu ja reći, imala je i Dalila svoje kvalitete koji su se meni svideli. Završio sam sa devojkom, nisam sa njom ni u dobrim odnosima, ali ne mogu reći da je katastrofa. – pričao je Car pa dodao:

Ona mene samo ovde i drži, jer ja sam u glavi stvarno poljuljan. Ona je neko ko me drži, i neko ko me ohrabruje, neko sa kim sam ja fasciniram. Ja sam se opametio uz nju. Možda su trebale da se dese te loše stvari da bih ja shvatio da to nije način. Ne mora nužno značiti da ja moram otići i napraviti i sebi i njoj katastrofu. Ja sam težak kao crna zemlja i uvek sam sumnjičav, ona ima toliko volje i truda da me uveri. Pričam s njom, kako ja vidim u životu, u odgoju sa decom i kako se trebaju dece ponašati i kako se žene trebaju ponašati.. I negde da ona vidi kakvi su moji pogledali kad je to pitanju. Za 3 godine u svim odnosima u rijalitiju, prvi put mogu reći da ja stvarno nekoga volim. Pitajte me 20-30 dana pre rijalitija, ja ću tada znati da li i ona ide kod mene kući mojoj, jer ja ne bih uopšte imao problem nju predstaviti ni roditeljima ni sestri mojoj. Nikad nisam mogao pomisliti da neko iz rijalitija može biti moja ljubav dugoročna, doživotna.. -rekao je On.

Da li imaš netrpeljivost prema nekim drugim ukućanima zbog Aleksandre? – pitao je Marko.

Da, da, da. Ja sam njoj rekao direktno i danas u raspravi. Pola kuće ne mogu videti očima, ja sam sto posto iskren. I Bilal i ovo i ono. Možda ni sa Janjušem, ni sa Zvezdanom, ni sa Bilalom možda ne bih imao te relacije u glavi da nije ovaj odnos sa njom. U mojoj glavi je da su neki ti ljudi pokušali nju ugroziti, imali su skrivenu neku nameru. Meni i ženske neke osobe smetaju. – rekoa Je Car.

Ona mora biti svesna jedne stvari, da se ja ozbiljno menjam sa njom. Nisam se menjao zarad nikoga. Bio sam nagao, bezobrazan, bio sam užasan. – rekao je Car i dodao:

Ja dan danas kad sednem suprotno od moje majke, i zapalim cigaretu ja je vrtim ne znam gde ću s njom. Fleševio mi se vrte, kako oni gledaju na to. Otac mi je negde najfleksibilniji za te neke stvari. Za mene je ogromna stvar dovesti ženu iz rijalitija kući, gde će biti porodični ručak.

Da li Aleksandra prepoznaje to i da li ume da ceni, da li sada misliš da si zreo za neku ozbiljnu ljubav?

Još samo da uvidi da sam ja spreman da se promenim zbog nje. Jendom mi je sestra napisala u čestitci ”Ne traži ljubav jer si za nju nezreo” to mi je tako ostalo u glavi. Mislim da nisam 100 posto zreo, i dalje mi nekad reči izlete, i neki su mi postupci degutantni i nakaradni. Za razliku o moje bliske prošlosti sam dosta sazreo. – govorio je Filip.

Detaljnije u videu ispod. (e-turneja.com)