Ivan Marinković grca u suzama, po prvi put se javno obratio Goci Tržan i sve iznenadio ovim riječima!

Showbizz

Ivan Marinković grca u suzama, po prvi put se javno obratio Goci Tržan i sve iznenadio ovim riječima!

Ivan Marinković odlučio je da se obrati sebi najbitnijim ljudima među kojima su pored djevojke Jelene Ilić bile i kćerka , ali i bivša supruga Goca Tržan.

Poznato je da je Marinkoviću velika podrška, njegova dugogodišnja djevojka Jelena Ilić, za koju ga, kako je i sam isticao u više navrata vežu samo lijepe uspomene, pa je iz tog razloga riješio da se najprije njoj obrati javno i da joj prizna koliko mu znači.

– Svašta sam prošao sa Jelenom, iz dana u dan vidim koliko mi znali, a trudim se da ne pokazujem. Ja ću da se zaplačem… Mnogo mi nedostaje, ne pamtim da sam o nekome toliko razmišljao i u sebi brinuo. Nikad nisam imao psa i nisam imao osjećaj kako je vezati se za životinju. Beka je rođena slučajno na isti dan kad smo Jelena i ja počeli da se zabavljamo, stvarno mi je kao član porodice. Kad dođe ovo lijepo vrijeme samo razmišljam kako idemo i šetamo. Ljubavi, mnogo te volim, mnogo ti značim i mnogo mi nedostaješ.

– Odmah ću da pozdravim njenu porodicu. Moja sestra, nekad se posvađamo, ali znaš da ću uvijek da budem uz tebe. Ne volim kad se posvađamo i želim da znaš da brinem za tebe i da te volim najviše na svijetu. Pored svega što sam upoznao sina i što sam se saživio sa njim. Iako ljudi vide da ovdje između mene i sina ne postoji energija, to me ne zanima, nije mi bitno šta će da misle. Hoću da pozdravim mog prvenca, mog sina, moju kćerku – pričao je Marinković kroz suze, pa se dotakao i bivše supruge Goce Tržan, kao i kćerke koju su dobili u braku.

– Za nju tek mogu da kažem koliko mi nedostaje. Trudim da se je ne spominjem da neke stvari ne bih morao da objašnjava i da se pravdam. To je moje prvo dijete, moja prva ljubav i moja najveća sreća. To je velika djevojka koja će sad 16 godina i mnogo mi nedostaje. Izgubio sam njenih šest godina u rijalitiju, pravio sam gluposti na koje nije bila ponosna, ali tata će sve da sredi i drago mi je što sam zbog nje neke stvari popravio u svom životu. To je moja prva ljubav i moja najveća ljubav na svijetu. Pozdraviću naravno i njenu majku, ženu koja godinama brine u njoj i na moju sreću znam da kćerka izrasta pravilno. Možda nemamo određenu komunikaciju koja treba da bude, ima svog muža i nikad nisam sumnjao u Lenino vaspitanje i odrastanje. To su tri osobe koje najviše volim, pored moje Jelene – završio je izlaganje je Ivan u suzama. (ekskluziva.ba)