‘SLAVIM, SLOBODNA SAM DEVOJKA!’ Aleks shvatila da nema razloga da PATI I PLAČE za Carem, progovorila o sinoćnoj DRAMI

Showbizz

‘SLAVIM, SLOBODNA SAM DEVOJKA!’ Aleks shvatila da nema razloga da PATI I PLAČE za Carem, progovorila o sinoćnoj DRAMI

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Aleksandra Nikolić.

Da li znaš kako to izgleda kad popješ, pa popiješ zbog nekoga ko te je izradio tri puita kao vola? Umesto da slaviš ti dramiš – glasilo je pitanje.

Mislim da se ne vidi na meni da je loše i ne treba da mi bude loše kad čovek priča da sam bila sa pokojnim dedom. Meni je sve više postalo smešno, neću više plakati. Nekad me uhvate emocijue. Ne bude meni krivo zbog njega, nego mi bude krivo zbog mene. To nije bila drama, nego plakanje. Bilo mi je žao mene jer sam dopustila da me neko laže i da uradim iskreno zbog nekoga neke stvari. Bilo mi je krivo i zbog moje mama jer sam dopustila da stavim muškarca ispred svoje porodice što nikad ne treba da se radi. Trebalo bi da slavim i slavim, slobodna sam devojka i tek ću da budem – govorila je Aleksandra.

Je l’ si stvarno srećna ili je to lažamn sjaj? – upitao je Darko Tanasijević.

Zaista sam srećna i mislim da Filip vidi da ne bih želela više ništa sa jim, verujem da ne bi ni on bio sa mnom. Ja sam nikad srećnija i čekam dedu – dodala je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. (e-turneja.com)