Prvi put videla momka i dovela ga u stan: Nakon onog što je uradio u krevetu, umalo se nije ispovraćala

Ispovijesti

Prvi put videla momka i dovela ga u stan: Nakon onog što je uradio u krevetu, umalo se nije ispovraćala

Jedna TikTok korisnica iz Velike Britanije podelila je sa pratiocima jezivo iskustvo nakon sastanka i s*ksualnog odnosa u svom stanu sa momkom kog je prethodno upoznala na društvenoj mreži Tinder. Ona je navela da je taj momak izvršio veliku nuždu na njenom krevetu, a da se nije udostojio čak ni da počisti nered koji je napravio.

Devojka je dugo držala u tajnosti ovo bolno iskustvo i priznala je da je mislila da nikad neće ni sa kim podeliti ovo, ali bilo je ipak jače od nje.

– Ja, 18-godišnjakinja, pozvala sam u kuću jednog bogatog, markantnog dečka kog sam upoznala na Tinderu, a pritom ga nikad pre nisam srela. Počeli smo da radimo “one stvari” i on je u jednom trenutku ispustio jak uzdah. Mislila sam da uživa u tim trenucima, a posle nekoliko sekundi osetila sam neprijatan miris – navodi ova devojka u seriji objava na TikToku, prenosi Dejli star.

Ona je navela da je momak bio hladnokrvan kao da je to što se uneredio sasvim nešto normalno.

– Kada sam ga pitala: “Zar ovde i to na mom krevetu”, on je odgovorio: “Da, u čemu je problem – kazala je devojka.

Nakon toga je otišao da se istušira, a ona mu je spremila kese kakobi počistio nered i bacio posteljinu. Umesto toga, samo je seo kod nje na ugaonu garnituru i upitao je da li može da zapali cigaretu.

Nakon još jednog šoka, devojka mu je rekla da bi najbolje bilo da istog trenutka ode, nakon čega ju je poslušao. Više ga, naravno, nikad nije videla, ali ono što je morala da počisti, kao i ssam trenutak nereda, pamtiće verovatno celog života. (objektiv.rs)

@thicclipssmoke

#stitch with @goodluckkarly please nobody I know watch this 😅 #IKnowWhatYouDid #ForYouPizza #TreatiestCupContest #fyp #viral

♬ original sound – thicclipssmoke