Tanja Savić u vezi sa 40-godišnjim biznismenom: Još se nije razvela, a on hoće da je isprosi!

Showbizz

Tanja Savić u vezi sa 40-godišnjim biznismenom: Još se nije razvela, a on hoće da je isprosi!

Tanja Savić se navodno već tri mjeseca zabavlja sa jednim biznismenom iz Smedereva. On je razveden i ima kćerku koja je tinejdžerka sa kojom je upoznao pjevačicu, što samo govori o tome da su mu namjere sa pjevačicom i te kako ozbiljne.

– Tanja ne želi da priča o dečku i uopšteno o ljubavnom životu. Prije tri mjeseca započela je vezu sa biznismenom iz Smedereva koga prijatelji zovu Lola. On se inače razveo prije godinu dana, ima kćerku koja je tinejdžerka i nedavno je upoznao sa Tanjom. Poklanja joj mnogo pažnje, ali i razumijevanja. On je upoznao i Tanjinu porodicu koja je oduševljena sa njim.

– On ima 40 godina, nije balavac, u Tanju se baš zaljubio i želi da sa njom gradi nešto ozbiljno. Njih dvoje se znaju preko deset godina, ali nikada nisu imali neki prisniji kontakt. Kada bi se sreli, javljali su se jedno drugom i to je bilo sve do prije tri mjeseca – priča izvor.

– On i Tanja su se sreli kod zajedničkog prijatelja na rođendanu i tu su cijelu noć proveli u ćaskanju. Razmijenili su brojeve i on je krenuo u akciju. Nakon nedjelju dana izveo je Tanju na večeru i započeli su vezu. Njoj mnogo znači što je u ljubavi srećna konačno, jer nakon cijele agonije sa Dušanom, a onda i sa Draškom Stanivukovićem sada je mirna i spokojna.

– Sinovi su stalno sa Tanjom, pa tako dosta vremena provode i sa Lolom kog obožavaju. Za sada koliko znam Tanja i on ne žive zajedno, ali me ne bi čudilo da uskoro započnu i zajednički život. On ima ozbiljan biznis i ne želi da se medijski eksponira – završava izvor blizak pjevačici. Izvor: Star