Otkrila sam da me muž vara 10 godina, a kada mi je priznao šta još KRIJE od mene, srce mi je prepuklo!

Ispovijesti

Otkrila sam da me muž vara 10 godina, a kada mi je priznao šta još KRIJE od mene, srce mi je prepuklo!

Posle skoro dve decenije braka jedna Britanka je doživela najneprijatnije iznenađenje u svom životu, i to je promenilo njen život iz korena.

– Ja imam 39, a moj suprug 41 godinu. Zajedno smo 18 godina i imamo dva sina, od 13 i 15 godina. Muž zbog posla mnogo vremena boravi u Francuskoj, i kada se nedavno vratio sa puta, odlučila sam da mu pomognem da se raspakuje – priča ona i dodaje:

– Ne znam zbog čega, ali prvo sam pregledala džepove sa spoljašnje strane kofera i u jednom sam pronašla malu uramljenu sliku. Čim sam videla ženu sa dva dečaka, imala sam loš osećaj. Najviše me je iznenadilo koliko je ona ličila na mene, pa čak su i njena deca mogla da budu mlađa braća mojim sinovima.

– Moj suprug mi često kupuje poklone i veoma je romantičan, ali uvek je bio i prilično tajnovit. Pre 10 godina mi je rekao da su se nakupili dugovi i da zbog toga mora češće da putuje i da više radi. Kada sam ga pitala o kolikom iznosu se radi, nije hteo da mi odgovori – objašnjava žena.

– Kada sam ga te večeri pitala ko su ljudi sa slike, on je pocrveneo i mogla sam da vidim kako mu mozak traži neki izgovor. Pokušao je da se izvuče, ali kada sam ga pritisnula, konačno se slomio i priznao istinu. Rekao je da u Francusku ne putuje samo zbog posla, već da se stalno viđa sa tom ženo0m, kao i da su deca sa slike, njegova – priznaje Engleskinja.

– Zanemela sam od šoka i shvatila da je naš brak jedna velika laž i da on više od 10 godina vodi dvostruki život. Pokušao je da mi se izvini, i objašnjavao mi je da nije smeo da mi kaže istinu jer se plašio da ću ga ostaviti. Ne znam šta da radim – zaključila je ona. (objektiv.rs)