KRENULA U ŠKOLU, PA POČELA DA OSEĆA NEIZDRŽIVE BOLOVE: Roditelji su mislili da FOLIRA, a onda je usledio ŠOK

Ispovijesti

KRENULA U ŠKOLU, PA POČELA DA OSEĆA NEIZDRŽIVE BOLOVE: Roditelji su mislili da FOLIRA, a onda je usledio ŠOK

Kada je roditeljima rekla da je jako boli stomak, oni su pomislili da glumi kako ne bi otišla u školu Pre polaska u školu Aleksis je osetila jake bolove. Roditelji su prvo mislili da im se ćerka folira, ali malo nakon toga dobili su unuka i to u dnevnom boravku

Jedno jutro, pre polaska u školu devojka je počela da oseća nenormalne bolove. Tokom leta je patila od jake žgaravice, simptom koji je i njena majka osećala u trudnoći, nakon što je uradila test, pokazao se kao negativan Kada je roditeljima rekla da je jako boli stomak, oni su pomislili da glumi kako ne bi otišla u školu.

– Pre nego sam krenula u školu otišla sam do toaleta i dobila jaku potrebu za guranjem. U tom trenutku, vrisnula sam pozivajući mamu i govoreći joj kako mislim da ću roditi. Mama je pogledala i šokirala se kada je videla glavicu kako viri, a tata je otrčao po test za trudnoću – objasnila je u TikTok videu koji je postao viralan ranije ove godine.

Aleksis je na kraju rodila sina na podu svoje dnevne sobe iako nije ni znala da je bila trudna.

Kao novopečena majka prošla je kroz sve što prolaze majke tinejdžerke, a sve to bilo joj je jako novo i izazovno. Uprkos tome nije dopustila da je to spreči u obrazovanju pa se tako sedam nedelja nakon porođaja vratila u školu i položila vrlo bitan ispit s odličnim uspehom.

– Niko ne može da kaže da to nije impresivno – pohvalila se, piše Mirror. (espreso.co.rs)

@alexisqueen.x

My life’s like a soap #fyp #foryoupage #teenmum #crypticpregnancy #homebirth #motherhood

♬ original sound – anna and aut💌