URADILI DNK TEST IZ ŠALE, PA SAZNALI STRAŠNU ISTINU: Žena objasnila mužu da ga nije prevarila, a evo kako je došlo do toga! (FOTO)

Ispovijesti

URADILI DNK TEST IZ ŠALE, PA SAZNALI STRAŠNU ISTINU: Žena objasnila mužu da ga nije prevarila, a evo kako je došlo do toga! (FOTO)

Bračni par, Dona i Vener Džonson iz Jute, odlučili su da kupe kućni DNK test kako bi se zabavili, međutim, nije im bilo do šale kada su videli rezultate.

Naime, kad su Dona i Vener Džonson kupili kućni DNK test, kažu da su hteli da se samo malo zabave i izuče svoje porodično stablo. Međutim, kada su rezultati testa stigli, otkrili su da njihov 12-godišnji sin nije biološki Vanerov sin. To je unelo mnogo nepoverenja i svađa, a u središtu ove priče nije prevara, već nešto drugo.

Dečak je, naime, začet putem vantelesne oplodnje i ispostavilo se da je došlo do zabune pa su Donine jajne ćelije oplođene pogrešnim sp*rmatozoidima.

– Život nam se preokrenuo posle tog saznanja – kažu oni lokalnim medijima.

– Kad su nam stigli rezultati i kada je ispod imena našeg sina pisalo majčino ime, dok je za oca pisalo “otac nepoznat”, šokirao sam se. Pa, ja sam mu otac! Saznali smo u međuvremenu istinu i, naravno, ništa se u našem odnosu nije promenilo. I dalje je on moj sin i volim ga isto kao i pre tog saznanja. Međutim, morali smo da otkrijemo kako je došlo do takve zabune. Klinika je priznala svoju grešku – kaže Vaner.

Sinu dugo nisu rekli novosti jer im je trebalo vremena da i sami procesuiraju šta se dogodilo. Posle nekih godinu dana, krenuli su da traže dečakovog biološkog oca – ispostavilo se da je došao u kliniku istog dana kao i oni. Čuli su se telefonom, a posle su se upoznali i uživo.

Sada svi zajedno podižu tužbu protiv klinike.

– Ovo je grozan nemar i moraju da budu kažnjeni za to – kaže Vaner. (Kurir.rs/A.A./abc4)