Tužio sam Brenu za pokušaj u*istva, Boba je slao Šljuku da me u*ije: Muzičar tvrdio da je sa pjevačicom bio u vezi!

Showbizz

Tužio sam Brenu za pokušaj u*istva, Boba je slao Šljuku da me u*ije: Muzičar tvrdio da je sa pjevačicom bio u vezi!

Lepa Brena sve do veze sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem nije javno pričala o njenim ljubavima. Gotovo se nije znalo ko su njeni partneri, pričalo se samo za Sašu Popovića, ali ona je i o toj temi ćutala.

Svojevremeno se u medijima pojavila ispovijest Dragana Antonijevića Arlekina, autora i pjevača koji se u javnosti pojavljivao osamdesetih i devedesetih godina. On je te 1993. godine otkrio da je bio u vezi sa Brenom i ispričao detalje iz tog odnosa, kao i da se zbog njegovog albuma “Baba Kurana” digla velika prašina jer je jedna od pjesama bila posvećena upravo nekadašnjoj gazdarici “Granda”.

U intervjuu on je otkrio da je tekst numere toliko uvrijedio Brenu da ga je prilikom jednog susreta u bifeu na Košutnjaku fizički nasrnula na njega.

– Zbog pjesme koju sam napisao o njoj Brena me je gađala flašom u glavu. Tada sam je kritikovao u medijima i to ju je mnogo nerviralo, pa me je napala. Gađala me je staklenim pivskim flašama. Sa deset flaša me je gađala. Srećom pa je Saša Popović reagovao. On me je tada spasio jer da me je pogodila u glavu, ne bih ostao živ. Ja sam nju nakon toga tužio za pokušaj ub.stva. Ali Brena godinama nije dolazila na ročišta, pa sam na kraju povukao tužbu – ispričao je Arlekin i dodaje da joj nije oprostio ono što je uradila.

– Ona je jedna opasna žena. Smetalo joj je što sam snimio pjesmu “Lepa naša Brena”, koja je bila hit. U pjesmi sam pričao o njenoj udaji za Bobu Živojinovića, nije moj problem što se njoj ne sviđa stvarnost – ispričao je Antonijević.

U svojoj ispovijesti Arlekin je tvrdio da su se on i Brena ludo voljeli.

– Upoznao sam je kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidjela. Vremenom se i ona zaljubila u mene, ali sam ja tada imao djevojku koju sam poslije ostavio jer nisam želio da je varam. Moja osjećanja prema Breni bila su jača. Zbog snimanja, Brena i ja smo se često viđali, jednom je čak dok smo bili kod Marine i Fute u stanu pokušala da me poljubi, ali ja sam je odgurnuo jer sam se plašio da ću joj brzo dosaditi. Brena je pokušala da bude sa mnom, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini, ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990. godine, krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli – rekao je muzičar i dodao:

– Mislim da naša ljubav nije uspjela najviše zbog Marine i Fute. Neko vrijeme sam joj bio kao žigolo jer je ona u meni vidjela privlačnost, a bila je svjesna da sa mnom ne može da korača kroz život, jer ja sam bio muzičar u usponu, a ona velika zvijezda. Kada se udala za Bobu objavio sam knjigu o nama i našoj nesuđenoj ljubavi. Brena je bila oduševljena, ali ne i Boba. Slao je pokojnog Šljuku da me prebije, a zatim je tražio da kupi sve knjige kako ne bi dospjele u javnost – ispričao je on svojevremeno za medije. kurir.rs