ZAHVALJUJUĆI ZAPUŠENOJ WC ŠOLJI SAZNAO DA GA ŽENA VARA: Posle reči vodoinstalatera ostao ŠOKIRAN, NEVERICA

Zanimljivosti

ZAHVALJUJUĆI ZAPUŠENOJ WC ŠOLJI SAZNAO DA GA ŽENA VARA: Posle reči vodoinstalatera ostao ŠOKIRAN, NEVERICA

Jedan muškarac je saznao da ga žena vara tek kada je vodoinstalater došao da mu popravi WC šolju u stanu. Bila je zapušena, pa je rešio da pozove majstora.

Kada čujete nastavak priče ostaćete zatečeni.

– Primetili smo da šolja nije kao pre, da voda teže odlazi i da se dešava da vraća fekalije nazad. Bio sam iznenađen jer je kuća nova, kao i odovdi.

Pozvao sam vodoinstalatera i bio sam šokiran kada mi je rekao da su problem napravili iskorišćeni kondomi koji su zapušili odvode, a podsmevao se meni misleći da sam ja to radio i rekao mi da to više nikako ne radim – kazao je muškarac, prenosi portal Tuko.ke.

Tek tada je muškarac ostao zaprepaćen jer zna da sa ženom ne koristi zaštitu, te ni ne baca prezervative u WC šolju. Ispostavilo se da su uzrok zapušenja odvodnih cevi bili iskorišćeni prezervativi, kojih je bilo oko 60, a koje su žena i njen ljubavnik posle “obavljenog posla” bacali u wc šolju.

Kada nije imala kud, supruga sa kojom je pet godina u braku i sa kojom ima dvoje dece, priznala je da ima ljubavnika. Njih dvoje su bili na ivici razvoda, ali im je, prema navodima pomenutog portala, brak spasao lokalni travar koji ih je ubedio da daju jedno drugom novu šansu. (espreso.co.rs)