Žena tražila ginekologu da učini SRAMOTNU stvar: Dala mu je 500 EVRA za ovo, doktor se nije dobro proveo

Ispovijesti

Žena tražila ginekologu da učini SRAMOTNU stvar: Dala mu je 500 EVRA za ovo, doktor se nije dobro proveo

Ginekolog je ustanovio da pacijentica ima problem zbog kojeg ne može ostati u drugom stanju, ali ga je zamolila da ne kaže njezinom suprugu jer će je on ostaviti.

Njegovu ispovijest prenosimo u cijelosti: Ginekolog sam više od 15 godina i prošli tjedan je kod mene došao mladi bračni par na pregled, jer nisu mogli imati djece, kako bih ustanovila razlog problema, točnije tko je od njih dvoje je.

Pregledima sam utvrdio da je ipak gospađa imala problem sa matericom i da je skoro pa nemoguće da ikada zatrudni, ali kada sam ostao nasamo sa njom, ona mi je rekla da sve to već zna i ponudila mi je 500 evra samo da njenom mužu ne govorim istinu, to jest da je problem u njoj, jer kako mi je rekla u toku razgovora, muž bi je odmah ostavio, razveo bi se od nje.

Realno 500 evra danas, za mene nije ništa, mali su to novci, ali sam ih uzeo, samo kako bih njoj izađao u susret i pomogao joj, barem na trenutak.

Nisam želeo uopšte da budem taj koji će nekome naneti nesreću i tugu u životu, ali opet ta mala laž sa moje strane me peče, muči, svakodnevno razmišljam o toj situaciji. (objektiv.rs)