U DEČKOVOM TELEFONU NAŠLA JE PORUKU KOJA JOJ JE PREOKRENULA ŽIVOT: Par dana nakon porođaja doživela je najveću IZDAJU

Ispovijesti

U DEČKOVOM TELEFONU NAŠLA JE PORUKU KOJA JOJ JE PREOKRENULA ŽIVOT: Par dana nakon porođaja doživela je najveću IZDAJU

Ova devojka doživela je veliku izdaju kad je najmanje očekivala, i to od osoba u koje je imala najviše poverenja Devojka je podelila na svom TikTok profilu video u kom govori kako je saznala da je dečko vara, i njen snimak je videlo preko 10 miliona ljudi. Kada pogledate i vi, biće vam jasno zašto je njen snimak videlo toliko ljudi.

Naime, dok je bila u porodilištu, nije se nadala da će upravu tu da sazna za najveću izdaju u njenom životu. Samo par sati nakon porođaja saznala je kako joj je dečko neveran bio sve vreme.

“Dojila sam svoje novorođenče, staro samo nekoliko sati, kada su me babice zamolile da zapišem vreme kada sam ga nahranila. Uzela sam telefon svog dečka, koji je u tom trenutku spavao u krevetu pored, kako bih proverila koliko je tačno sati”, počela je priču ova plavuša.

Trenutak kasnije je videla na ekranu telefona njenog momka poruku od druge žene:

„Dođi da se mazimo“, poslala mu je izvesna Marisa.

A, ako ste pomislili da je ovo sve što je videla u telefonu, prevarili ste se.

Ova majka je videla i poruku svog partnera koju je poslao jednom priatelju, a koja glasi:

„Beba ne liči na mene“.

Ona je u narednim snimcima odgovarajući na pitanja pratilaca „da li su još uvek zajedno“, otkrivši da se sve odigralo pre devet godina, i da je zahvalna jer se nije udala za oca njenog deteta, kao i da mu nikada nije oprostila prevaru. (stil.kurir.rs)