Sumnjala je da je neko gleda pod tušem: Odlučila je da proveri, pa se zaprepastila saznanjem (VIDEO)

Ispovijesti

Sumnjala je da je neko gleda pod tušem: Odlučila je da proveri, pa se zaprepastila saznanjem (VIDEO)

Strah da će vas neko videti g*le, prilično je dobar razlog da ipak imate kupatilo bez prozora ili barem bez prozora koji je blizu tuš kabine ili kade. Džil Sentom, mami iz Tenesija, bilo je čudno kako spolja izgleda njen prozor kupatila kad je jednog dana išla da pokupi poštu.

Na prozoru je trebalo da bude neprozirno staklo, ali s ulice se sve jako dobro videlo, pa se odlučila na test. Džil je poslala muža pod tuš pa je izašla na ulicu.

– Osećala sam se kao da me ljudi mogu videti, iako je mat staklo i zato sam zamolila svog muža da se pretvara da se tušira kako bih se uverila u to – rekla je ona.

Kada je Džil te večeri snimila svog muža pod tušem, shvatila je da je obris njegove figure jasan i da svaki sused može videti šta se događa u njihovom kupatilu Mama je potom zamolila svoju ćeku da stane kraj prozora na kojem se jasno videlo da na sebi ima belu majicu i farmerice.

Tada je ukapirala da je bolje da izbegava dnevno tuširanje jer se sve vidi, dok se noću vidi samo ljudski obris. Nakon toga uslijedili su brojni komentari.

“Mogli biste se kupati i na svom travnjaku”, “Definitivno sam očekivao da će preko dana biti manje prozirno”, samo su neki od komenttara. (objektiv.rs)

@mama_jill34

His commitment to “fake showering” is impressive 💀

♬ original sound – mama_jill34