Sandra Rešić smršala 38 KG, IZBACILA SAMO 3 NAMIRNICE: A noću je pila samo 1 NAPITAK – evo kakva je njena dijeta (JELOVNIK)

Showbizz

Sandra Rešić smršala 38 KG, IZBACILA SAMO 3 NAMIRNICE: A noću je pila samo 1 NAPITAK – evo kakva je njena dijeta (JELOVNIK)

Pjevačica Sandra Rešić prije “Zadruge” kuburila je s viškom kilograma jer nije mogla da živi bez slatkiša i gaziranih sokova, a danas izgleda znatno drugačije nego ranije.

Prije osam godina dogurala je čak do 88 kilograma i tada je prvi put riješila nešto da preduzme.

– Te 2013. godine bila sam najdeblja, imala sam čak 88 kilograma. Jedan čovjek mi je rekao: „Da li je moguće da tako lijepo pjevaš, a da tako jezivo izgledaš?” Zbog te njegove rečenice odlučila sam da smršam. Izbacila sam hljeb, sokove i sve vrste šećera. Jela sam jabuke, pila limunadu i radila vježbe sa trenerom. Urodilo je plodom, ali nisam bila potpuno zadovoljna – ispričala je Sandra pred ulazak u rijaliti.

Kako kaže, pred ulazak u sledeću sezonu je imala 50 kg i nikad nije bolje izgledala. Najteže joj je bilo bez keksa i mlijeka, a prema njenim riječima, voli sve što goji. Sada za doručak jede samo parče hljeba i kuvano jaje, za ručak meso i salatu, a za večeru kupus salatu i jabuku. Nikada ne jede poslije 21 sat, a ako ogladni noću, njeno rješenje je čaša tople vode i jedna jabuka. (novi.ba)