PUSTILA JE ĆERKU (9) DA PRESPAVA KOD DRUGARICE I ZAŽALILA ZA CEO ŽIVOT: Majka podelila svoje GORKO ISKUSTVO!

Ispovijesti

PUSTILA JE ĆERKU (9) DA PRESPAVA KOD DRUGARICE I ZAŽALILA ZA CEO ŽIVOT: Majka podelila svoje GORKO ISKUSTVO!

Nazvala je, kaže, mamu kod koje je devojčica bila, a ona se izvinila s opravdanjem da su ‘htele probati’, a ona nije znala da joj ne sme dati

Mnogi se roditelji iznenade kad im deca prepričaju šta su radili na spavanju kod prijatelja, a jedna je mama podelila kako je njena ćerka došla kući i rekla da joj je majka prijateljice, koja ju je čuvala, dala alkoholni koktel; iako joj je tek devet godina.

Pustila je, kako majka priča, da ode na proslavu 10. rođendana prijateljice iz razreda i tamo prespava, a s njom su bile još četiri devojčice

-Svima poznajem mame i dobra sam s njima, pa se nisam previše brinula, a to joj nije ni bio prvi put da spava kod nekog – ispričala je na portalu Netmums.

Devojčica se, kaže, sutradan vratila kući iscrpljena, ali dobro raspoložena, a onda joj je rekla što su sve radili.

– Pričala mi je o njihovim igrama i dogodovštinama i sve je zvučalo super dok nije rekla da je probala ‘snowball’; koktel s jakim likerom Advocaat i brendijem; pobesnela sam – kaže mama, a najgore joj je, dodaje, što se i zabrinula jer je mislila da je ljuta na nju.

Nazvala je, kaže, mamu kod koje je devojčica bila, a ona se izvinila s opravdanjem da su ‘htele probati’, a ona nije znala da joj ne sme dati…

– Jesam li ja luda ili?! Njoj je devet godina, naravno da joj ne sme dati alkohol! Kako da je više pustim da kod nekog prespava? – napisala je mama, a većina se složila da se s takvim postupcima narušava poverenje koje mame imaju jedna u drugu.

– I ja bi se ljutila, trebala te barem pitati, ako ne odmah odbiti – napisala je druga mama i zaključila kako postoje i mnogi bezalkoholni kokteli (mokteli), koje je mogla ponuditi deci… (espreso.co.rs)