Mrtvom sinu je slala poruke kako bi joj bilo lakše, ali postalo je jezivo kada je dobila odgovor

Ispovijesti

Mrtvom sinu je slala poruke kako bi joj bilo lakše, ali postalo je jezivo kada je dobila odgovor

Nije nimalo lako ostati bez djeteta. Carol Adler je izgubila svog sina Taylora Thyfaultom. Oni su bili vrlo bliski. Ponosno je šetao sa svojom mamom, razgovrali su i podržavali jedno drugo. Njegova majka je naravno bila zabrinuta za njega, ali je on ipak odlučio da se upiše u vojsku. Ona ga je podržala, iako se brinula.

Jednog dana se vraćao sa treninga i u 7 i 30 poslao majci poruku da se nalazi na mjestu nesreće autoputa 66. Poslije se desila tragedija. Pošto su policajci potjerom željeli uloviti vozača koji je uzrokovao nesreću, vozač je udario Taylora i još jednog policajca.

Policajac je bio teško ozlijeđen, a Taylor je ubijen na mjestu. To je bio ogroman šok za njegovu majku. To nije nimalo jednostavno, a još su se čuli prije nesreće.

Kako bi sebi malo olakšala, slala je poruke na Taylorev stari broj. Policajac Kell Husley je dobio njegov broj, pa su njemu stizale poruke koje je prvo ignorisao. Taj policajac nije znao od koga je broj, pa je odgovorio i misterija je bila riješena.

Stupio je u kontakt sa Taylorevom majkom kojoj je nakon prvog šoka i jeze koju je proživjela zbog odgovora, konačno bilo lakše kada je saznala pravu istinu.(ludodobola.com)