KADA JE DOŠAO U BOLNICU I VIDEO BEBU SVOG BRATA ZNAO JE DA NEŠTO NIJE U REDU: Otkrio je veliku tajnu svi u šoku

Ispovijesti

KADA JE DOŠAO U BOLNICU I VIDEO BEBU SVOG BRATA ZNAO JE DA NEŠTO NIJE U REDU: Otkrio je veliku tajnu svi u šoku

Muškarac po imenu Stiv iz SAD-a je svojevremeno na Reditu objavio priču pod naslovom: “Jesam li ser*nja jer sam svojem polubratu rekao da nije otac deteta koje je rodila njegova devojka?”. Nakon toga je opisao kako je izgledala poseta u bolnici.

– Roditelji i ja smo posetili mog polubrata Luka, njegovu devojku i njihovu bebu. Moj otac je inače poočim polubratu. Čim sam video nećaka rekao sam polubratu kako on sigurno nije otac deteta. To se odmah videlo prema boji kože bebe. Beba je bela, a njena majka je Azijatkinja. Moj polubrat ima crnu kosu. Svoju primedbu sam izrekao dosta glasno. To je naljutilo snaju i rekla mi je da izađem iz sobe – napisao je Stiv.

Ali iz sobe nije izašao sam. Sledio ga je polubrat koji mu je rekao da je i sam bio dosta sumnjičav te da se boji kako on nije otac deteta.

– Rekao mi je da je njegova devojka često skrivala telefon čim bi ušao u sobu. Osim toga, njegovi prijatelji su otkrili njen tajni profil na Tinderu. I moji roditelji veruju kako dete nije Lukovo. Ali bili su ljuti na mene jer sam tako osetljivu temu načeo odmah nakon rođenja bebe – kaže Stiv.

Dodaje da je majka deteta odbacila optužbe. Ali, nakon što je Luk predložio test očinstva, njegova devojka je rekla kako to nije potrebno.

– Na kraju mu je ipak priznala da ga je prevarila s nekim tipom – napisao je Stiv. (espreso.co.rs)