JELENA KARLEUŠA KIPTI OD BIJESA, A RAZLOG JE NOVAK ĐOKOVIĆ: Hitno se oglasila, NACIJA ČITA U NEVJERICI

Showbizz

JELENA KARLEUŠA KIPTI OD BIJESA, A RAZLOG JE NOVAK ĐOKOVIĆ: Hitno se oglasila, NACIJA ČITA U NEVJERICI

Cijelu Srbiju i region obišao je snimak Novaka Đokovića i Jelene Dokić koja mu je postavila pitanje vezano za godine.

Naime, najbolji teniser svijeta odgovorio je u svom maniru, te je istakao da su 35. nove 25. što je mnoge nasmijalo, međutim povodom ovoga oglasila se i Jelena Karleuša.

– Broj koji se stavlja ljudima (pogotovo ženama i sportistima) uz ime je budalaština i primitivno “žigosanje” i u 21. veku nema nikakvog smisla! Ako je osoba koja je na primer rođena kao muškarac, ima pravo da se oseća kao žena, ima pravo da promeni pol i to zakon priznaje, zašto zaboga neko ne može da se oseća i izleda kako god on želi, kad je reč o godinama – napisala je ona na svom Instagramu, pa dodala:

– Zašto postoji broj uz naše ime kao da smo u konclogoru? Osoba je stara kad izgleda i oseća se staro, ne zato što joj pored imena stoji neki broj.

– Takođe, ako neko izleda mlado i oseća se mlado čemu pritisak javnosti da ipak to nije? Zalažem se za neutralnost u tom smislu i ukidanje stavljanja broja uz ime osobe! Izborili smo se sa rasnim pravima, sa seksulanim slobodama, vreme je da se skine i ova poslednja stega civilizacije koju su ljudi sami sebi nametnuli i smislili – dodala je ona. balasevizam.novi.ba