Doktorki Katarini se žena žalila da je boli OKO: Kada je videla šta VIRI iznutra, zaprepastila se (VIDEO)

Region

Doktorki Katarini se žena žalila da je boli OKO: Kada je videla šta VIRI iznutra, zaprepastila se (VIDEO)

Doktorka iz Kalifornije podelila je bizaran video u kojem iz oka zaboravne pacijentkinje vadi 23 kontaktna sočiva.

Snimak dr Katarine Kurtejeve na Instagramu je prikupio više od tri miliona pregleda, a oftalmolog je u opisu otkrila da je pacijentkinja 23 dana svako jutro stavljala nova sočiva koje bi uveče zaboravila da izvadi.

– Razmišljala sam šta bi mogao biti uzrok, komadić slomljenog sočiva, ogrebotina na rožnjači, upala, trepavica, ili ostaci šminke – opisala je dr Kurtejeva situaciju kada je žena došla u njenu ordinaciju žaleći se na bol i zamagljen vid.

– Kada sam je zamolila da pogleda prema dole, videla sam rubove par sočiva zalepljene jedne za druge. Počela sam da ih izvlačim, ali činilo mi se da ih vidim još više, pa sam zamolila svoju asistentkinju da snimi izvlačenje – rekla je doktorka.

Sočiva je opisala kao “ogromnu tamno-ljubičastu masu zalepljenu za oko”.

– Gotovo je izgledalo kao druga zenica – dodala je.

Proces uklanjanja jednog po jednog sočiva opisala je kao “deljenje špila karata”. Visila su iz oka pacijentkinje kao lanac, piše Insider. Bilo ih je tako puno da je u jednom trenutku upitala doktorku da li je sigurna u broj do kojeg je došla.

– Pomislila sam da bi ovo mogla biti moja šansa da uđem u Ginisovu knjigu rekorda – rekla je dr. Kurtejeva. (objektiv.rs)