Vlasnik restorana OSRAMOTIO gošće, nakon što su ZGROZILE sve prisutne: “Kako vas nije stid?”

Ispovijesti

Vlasnik restorana OSRAMOTIO gošće, nakon što su ZGROZILE sve prisutne: “Kako vas nije stid?”

On je na Fejsbuk stranici svog ugostiteljskog objekta ostavi poruku koja je sve oduševila Iako je to uobičajena izjava, ona definitivno nije uvek tačna – kupac nije uvek u pravu. Naime, taverna “Vindvard” u Nju Džersiju preplavljena je pozitivnim porukama nakon što je jednoj mušteriji, koja je ponizila zaspolene, zabranila dolazak u restoran.

Naime, vlasnik restorana postavio je objavu na Fejsbuk stranici ove taverne, u kojoj je u potpunosti stao u odbranu svog zaposlenog, i autističnog menadžera. Navodno, njegov menadžer je uzeo jelovnike od ove dve dame, pre nego što su stigle da pogledaju izbor.

On je napisao:

– Ovo je otvoreno pismo dvema ženama koje je navondo uvredio moj menadžer. Rajan je jedan od najposvećenijih zaposlenih sa kojima sam ikada imao privilegiju da radim. Rajan radi na svom poslu prema mojim uputstvima. Njegov posao nije samo da smešta goste, već i da patrolira barom i restoranom, kako bi se uverio da su svi posluženi i zadovoljni. Vaši komentari i tretman prema Rajanu, njegovoj majci (još jednom sjajnom zaposlenom) i mojim drugim serverima tog dana su neprihvatljivi – napisao je on i dodao:

– Zato vas molim da se ne vraćate u naš restoran. Nikada ne biste bile u stanju da potrošite tu količinu novca koja bi bila prihvatljiva da vam dozvolim da se tako ophodite prema mojim zaposlenima – istakao je on. (objektiv.rs)