Čuvali smo pare za SVADBU, a on je potrošio 8.700 evra: Kad sam saznala na šta, bila sam ŠOKIRANA

Ispovijesti

Čuvali smo pare za SVADBU, a on je potrošio 8.700 evra: Kad sam saznala na šta, bila sam ŠOKIRANA

Na društvenim mrežama jedna uznemirena devojka požalila se na svog verenika koji je potrošio svu njihovu zajedničku ušteđevinu namenjenu za venčanje i medeni mesec na nešto neočekivano.

Naime, radi se o 8.000 funti (oko 8.700 evra) koje su uštedeli za venčanje. Njegov najbolji prijatelj kupio je računar za igrice pa je i on poželeo da ima jedan. Računar je stigao nakon nedelju dana, a s njim i stolica za igranje igrica, sto, miš, slušalice i mikrofon.

– Bila sam van sebe kada sam saznala da je potrošio našu celu ušteđevinu. Užasno smo se posvađali i izgrdila sam ga jer se nije radilo samo o njegovom novcu koji smo čuvali za naše venčanje – objasnila je.

– Otkad igra igrice nije vidio moje lice. Razgovara sa mnom samo kad je gladan. Tada me dozove i kaže da mu donesem nešto da pojede i popije. Zovem ga da zajedno gledamo TV, on to odbija. Zovem ga da idemo u krevet, on kaže da će doći kasnije. Obrazac njegovog spavanja je grozan. Igra igrice celu noć i zaspi tek u 5 sati ujutru, pa se budi u 2 popodne – opisala je.

– Iskreno se osećam poput njegove konobarice jer nam je u poslednja dve nedelje jedina interakcija oko hrane ili pića koje on traži, a ja mu donosim. Jedva da pere zube i kupa se, a kućne poslove neću ni spominjati. Sad se bojim da će izgubiti i posao – dodaje.

Većina joj je poručila da ostavi verenika, dok drugi misle da se tako ponaša jer želi da devojka otkaže venčanje s njim. Uz to, neki su joj savetovali da pronađe stručnu pomoć za njega budući da je zavisnik od igrica. (objektiv.rs)