Ranjenom dječaku sa Kosova dao iPhone i svoj CD! Potez Slobe Radanovića sve oduševio: Pomaže se u tišini!

Showbizz

Ranjenom dječaku sa Kosova dao iPhone i svoj CD! Potez Slobe Radanovića sve oduševio: Pomaže se u tišini!

Folker Sloba Radanović, koji je, između ostalog, poznat po učešću u rijalitiju “Zadruga”, odlučio je da pomogne povrijeđenom dječaku Stefanu Stojanoviću, koji je ranjen na Badnji dan. Na društvenim mrežama su osvanule objave sa slikom Stefana Stojanovića i detaljima koji su pokrenuli mnoštvo komentara. On je odlučio da javno istupi i pokaže svima kako ga je tačno spomenuti pjevač iznenadio.

– Ranjeni dječak sa Kosova… Sloba Radanović mu je kupio Ajfon i poklonio CD i novac, ovo nigdje nećete vidjeti po portalima jer Sloba nikad dobra djela ne objavljuje već u tišini pomaže. Ovu sliku je dječak poslao u znak zahvalnosti Slobi – stoji u jednoj od objava.

Na jednoj od objava piše sljedeće: “Još nekoliko donacija od Slobe za narod na Kosovu od prije nekoliko mjeseci, koje uplaćuje još od prošle godine, a nikad ne priča o tome, jer dobra djela se rade u tišini”, a u nastavku se navodi da je jednom prilikom uplatio “1.000 eura za ugrožene i gladne ljude”.

Podsjetimo, Stefan (11) i njegov rođak Miloš Stojanović (21) ranjeni su kada je na njih pucao Albanac dok su išli po Badnjake. Osnovno tužilaštvo u Uroševcu zatražilo je od Osnovnog suda u tom gradu određivanje jednomjesečnog pritvora osumnjičenom za ranjavanje dečaka i momka srpske nacionalnosti kod Štrpca, navodeći da je osumnjičeni sat vremena prije toga na Brezovici zbog gužve u saobraćaju pucao pet puta u vazduh. Tužilaštvo ističe da postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 6. januara, oko 14 časova, u selu Gotovuša, na teritoriji opštine Štrpce, namjerno pokušao da oduzme život dječaku i momku.

Stefan je juče pušten na kućno liječenje. (ekskluziva.ba)