JK U STILU BABA VANGE! PROROČANSTVO ZA ŽIRI ZG Saša će MISTERIOZNO nestati, Viki piše knjigu o meni! A evo šta čeka Cecu i Mariju

Showbizz

JK U STILU BABA VANGE! PROROČANSTVO ZA ŽIRI ZG Saša će MISTERIOZNO nestati, Viki piše knjigu o meni! A evo šta čeka Cecu i Mariju

Jelena Karleuša, koje je ranije bila sama član žirija muzičkog takmičenja, oglasila se na Instagramu gde je oplela po celom žiriju Zvezda Granda, Saši Popoviću i prorekla svima pojedinačno “propast”.

Moje proročanstvo za “Zvezde Granda” kada sam rekla da su mrtvi bez mene se naravno odavno obistinilo. Sada, pošto Viki nije bila dobra, moraću da objavim novo proročanstvo za naredni period:

1. “Zvezde Granda” će se ugasiti. Željko Mitrović će ih primoran lošim rejtingom prebaciti u noćni termin od 2 do 5 utorkom, a onda i potpuno ukinuti.

2.United Media koja je kupila “Grand” tužiće Sašu Popovića za milionsku odštetu zbog stopostotnog pada rejtinga.

3. Saša Popović će se preseliti u Opatiju za stalno. Kupiće tamo novi brod koji će jedno jutro isploviti i tada će poslednji put biti viđen. Lokalno stanovništvo će pričati o ukletom brodu koji zastrašuje turiste.

3. Viki će platiti da joj neko napiše knjigu “Kako sam sedela pored JK”. Od prodaje, živeće skromno u nebitnosti do kraja života.

4. Marija će roditi bebu i nastaviće svoju muzičku karijeru.

5. Đorđe David će biti žrtva grupe građana koja će ga sačekati ispred ulaza, revoltirana njegovim postojanjem. Na suđenju će biti oslobođeni krivice, a zatim i odlikovani.

6. Ceca će sa “decom” preći u “Zadrugu” i biće ugovorom obavezana da ne sme da progovara.

7. Ana Bekuta će nastaviti sa svojom blistavom karijerom.

8. Mili, Bosanac i Snežana će i dalje sedeti u “Zvezdama Granda” jer im niko neće reći da se to odavno ne emituje. kurir.rs