“Ona je ĐUBRE od čoveka”: Uhvatio rođenu sestru da VARA muža, a onda je uradio nešto što će vas šokirati

Ispovijesti

“Ona je ĐUBRE od čoveka”: Uhvatio rođenu sestru da VARA muža, a onda je uradio nešto što će vas šokirati

Nekako uvek računate da će brat, sestra ili roditelji biti na vašoj strani šta god uradili u životu. Ipak, kada je preljuba supružnika u pitanju, ne gledaju svi na to sa odobravanjem i razumevanjem. Jedan čovek je podelio sa ostalima svoje iskustvo sa rođenom sestrom koja je nakon osam godina braka prevarila supruga, a on je zbog toga nju izbrisao iz života.

– Prekinuo sam svaki kontakt sa sestrom onog trenutka kada sam je uhvatio kako vara svog (sad već bivšeg) muža. Napadajte me koliko želite, pričajte mi da “nemam prava da se mešam” i kako treba da sam uvek na njenoj strani jer mi je sestra najrođenija, ali meni apsolutno ne pada na pamet da ‘branim’ takvo đ… od čoveka. Ako je u stanju da svog muža, sa kojim je pritom 8 godina u braku i imaju decu, prevari, onda je i te kako u stanju da i meni tako zabode nož u leđa- napisao je čovek i nastavio:

– Svaka osoba koja vara je za mene dno dna i ne zaslužuje ikakvu podršku i ljubav. Sa obzirom da sam imao dokaze, poslao sam ih njenom mužu. Ona me je kasnije zvala x y puta, plakala i vrištala kako sam joj ja “uništio brak”, kako joj je žao i kako se kaje, a sad ne zna šta da radi jer on želi razvod. Pričala je kako ne može bez njega da živi, a kako sam ja “za sve kriv”… Samo sam je pitao “da li ti je bilo žao i muža i dece kada si upadala drugim muškarčima u krevet” i prekinuo svaki kontakt sa tom- zaključio je.

Njegova ispovest pokrenula je lavinu komentara, a prenosimo vam samo neke:

– Kako smeš tako drsko da se umešaš u njen život?! “Poslao sam dokaze njenom mužu” sram te bilo bre! Ti si njoj zabio nož u leđa i to tešku nožekanju u leđa i zato umukni! Nemaš srca- napisao je jedan korisnik.

– Pogrešio si. Moja majka je jedna izuzetna žena. Samo sa mojim ocem je bila. Lepotica.Vredna. Poštena. Otac je umro pre 10 godina, ali ga ona jednako voli i ne želi da čuje ni za koga drugog, a nije stara da ne može da nađe drugog. A ujak je sušta suprotnost. Varao ženu, i ona njega, ljubavnici na sve strane, muljanje. Mama ga nikad nije osudila. Savetovala ga. Godine su prošle, ujak ostario, a život mu sve naplatio višestruko. A ona i ujak najbolji sagovornici. I u dobru i u zlu. Brat i sestra. Ne osuđuj je – mišljenja je drugi komentator.

– Pa do toga ne bi došlo da je bila verna žena svom mužu, očigledno je znala šta radi i šta su posledice i ne možete sada kriviti druge. A ti si ispravno postupio – napisao je treći.

– Svaka čast, retko ko bi tako odreagovao- smatra još jedan korisnik interneta.

Kako biste vi postupili u ovakvoj situaciji? Da li biste vi odali brata ili sestru da ih uhvatite u prevari? (objektiv.rs)