Nije dopuštao majci da uđe u njegovu sobu 10 godina: Ni slutila nije da se tamo krije ZAPANJUJUĆA ISTINA

Ispovijesti

Nije dopuštao majci da uđe u njegovu sobu 10 godina: Ni slutila nije da se tamo krije ZAPANJUJUĆA ISTINA

Indijac po imenu Rahman (34) iz sela Palakada godinama se pretvarao da je depresivan i nije dozvoljavao majci da uđe u njegovu sobu. tek nakon 10 godina otkriveno je da je muškarac u sobi živeo sa devojkom Sajitom (28), koja se kod njega doselila

Sajita je pobegla od svojih jer su joj branili da se viđa sa bilo kim. Sve vreme je boravila u rahmanovoj sobi, a izlazila bi noću kada svi spavaju i kada niko ne može da je primeti. Osim njegove majke, nijedan od članova porodice nije primetio da imaju snaju i da čitavu deceniju živi sa njima, sa druge strane zida.

Ko zna koliko bi još vremena prošlo u ovoj misteriji da Rahman u jednom momentu nije pobegao od kuće sa svojom devojkom. Nakon što se tri meseca nije pojavljivao kod kuće, Rahmanov brat je prijavio nestanak, a policija je pronašla i ovog misterioznog muškarca i njegovu devojku.

– Sajita je dobrovoljno napustila dom da bi živela sa voljenim muškarcem. Nikom nisu hteli da kažu za njihovu ljubav jer su se plašili otpora obe porodice. Iste zime kada je otišla od kuće, Sajitin otac je prijavio nestanak svoje ćerke, ali uprkos istrazi, nije je bilo moguće pronaći jer je 10 godina provela u Rahmanovoj sobi, a napolje bi izlazila samo kasno u noć ili u ranu zoru kako je niko ne bi primetio – navodi se u policijskom izveštaju povodom pronalaska momka i devojke, prenosi New Indian Express.

Rahman je priznao da je njihov zajednički život u sobi na početku doživljavao kao avanturu, ali u međuvremenu se razvila velika ljubav. Plašeći se da će ih razdvojiti, oboje su se skrivali, a Rahman je krišom donosio svojoj devojci hranu i ostale potrebštine.

Nikom od porodice nije dozvoljavao da uđe u njegovu sobu jer ih je slagao da pati od depresije i da ih njihovo prisustvo u njegovim odajama uznemirava. Nije poznato kako će se njihov ljubavni put dalje razvijati i da li će porodice prihvatiti njihovu vezu i žrtvovanje da budu jedno uz drugo. (objektiv.rs)