Ugledao dvomesečnu ćerku i POVILENEO: Dobio napad kada je shvatio šta mu je žena uradila sa detetom

Ispovijesti

Ugledao dvomesečnu ćerku i POVILENEO: Dobio napad kada je shvatio šta mu je žena uradila sa detetom

Jedan tata je pobeseno nakon što je saznao da je njegova žena izbušila uši njihovoj ćerki, uprkos tome što je on bio protiv. Taj čovek je objasnio da on i njegova supruga vode “burnu debatu” otkako su dobili ćerku Alisiju.

– Ona dolazi iz kulture u kojoj je to normalna stvar, ali jednostavno nisam zadovoljan takvim bolnim procesom i više bih voleo da sačekam da poraste, pa da sama izabere da li to želi – požalio se on na Reditu.

Ali kada se njegova supruga vratila kući sa druženja sa porodicom, Alisija je na ušima imala par minđuša. Kada je ugledao, poprilično je pobesneo.

– Kada sam došao kući, prvo što sam primetio je da je Alisija u ušima ima par zlatnih minđuša. Zahtevao sam da mi objasni šta se dogodilo, a ona je rekla da su odlučili da to samo obave.

Kao znak protivljenja, izvadio je minđuše iz bebinih ušiju i bacio ih u kantu.

U znak odmazde izvadio je naušnice i stavio ih u kante.

– Osećao sam čist bes i odmah sam skinuo minđuše i bacio ih u kantu.

Ipak, to je posebno razbesnela njegovu ženu, koja je to shvatila kao izraz nepoštovanja.

– Ona je sinoć spavala u slobodnoj sobi i uopšte ne razgovara sa mnom. Što se mene tiče, učinio sam pravu stvar. Probušila ih je ne pitajući me (ili još važnije – ne pitajući Alisiju), pa sam ih izvadila jer našoj bebi ne trebaju komadići metala koji joj vire iz ušiju – rekao je on.

A kako biste vi reagovali na njegovom mestu? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)