BESPREKORNE CRTE LICA, DUGA SMEĐA KOSA! Ovako je Snežana Đurišić izgledala pre PET DECENIJA! Da li biste je prepoznali?

Showbizz

BESPREKORNE CRTE LICA, DUGA SMEĐA KOSA! Ovako je Snežana Đurišić izgledala pre PET DECENIJA! Da li biste je prepoznali?

Pored njenog vokala kojem godinama ne odolevamo, pevačica Snežana Đurišić spada u grupu lepih i negovanih žena koje bez preteranih estetskih intervencija izgledaju prirodno, pa tako ni ne čudi činjenica da je pevačica i na početku karijere plenila izgledom.

Na Instagram stranici koja je posvećena javnim ličnostima i njihovim fotografijama iz mladosti, pojavila se i slika Snežane Đurišić iz mlađih dana. Naime, ta fotografija nastala je 1974. godine, na kojoj se može videti sva mladost i jedrina. Snežana je tada imala dugu smeđu kosu, sa jako malo šminke na licu.

To su bila vremena kada je na ceni bio prirodan izgled, bez botoksa i silikona kojima mlađa populacija na estradi, danas retko odoleva. Inače, Snežana se poslednjih godina veoma posvetila svojoj kilažu, a svojevremeno je otkrila i kako je uspela da smršala.

– Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula 1992. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli – rekla je Snežana. (kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Srb VIP (@srbija.v.i.p)