ZA NJEGA JE BILA UDATA PRIJE TONIJA, EVO KAKO IZGLEDA PRVI MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ: On se oglasio i evo šta je rekao

Showbizz

ZA NJEGA JE BILA UDATA PRIJE TONIJA, EVO KAKO IZGLEDA PRVI MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ: On se oglasio i evo šta je rekao

Poznata pjevačica već duže od dvije decenije živi u skladnom braku sa Tonijem Bijelićem. Dragana Mirković i Toni su u braku dobili kćerku Manuelu i sina Marka.

Kako svoju privatnost čuva, a karijeru nije gradila na skandalima malo je poznato da je prije Tonija voljela biznismena i političara Zorana Bašanovića. On su bili u ljubavnom, ali i u poslovnom odnosu jer joj je Zoran u to vreme bio i menadžer. Krajem prošlog vijeka, oni su raskinuli, a Zoran je jednom prilikom otkrio detalje, pa čak i da su se vjenčali.

“Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička vjenčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gdje ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja vjenčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigdje zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno vjenčanje o kojem se pričalo, sad više nije”, objelodanio je Bašanović.

Političar je bio mamac za žene, te je prije veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom koleginicom Mirom Škorić. S druge strane, Dragana se 2000. godine udala za Tonija Bijelića. (novi.ba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli dejanbegovic (@dejanbegovic)