NOĆIMA JE SLUŠAO ČUDNE ZVUKE IZ DVORIŠTA, PA JE POSTAVIO KAMERU: Kad je otkrio istinu, SLOMIO SE na komade

Ispovijesti

NOĆIMA JE SLUŠAO ČUDNE ZVUKE IZ DVORIŠTA, PA JE POSTAVIO KAMERU: Kad je otkrio istinu, SLOMIO SE na komade

Koliko je tanka linija između sreće i tuge, najbolje pokazuje slučaj Britanca kome se život srušio u roku od nekoliko minuta. On je bio uveren da je njegov brak stabilan kao i da ga supruga voli, a onda je doživeo najveće poniženje u životu.

– Ja imam 35, a moja supruga 34 godine. U braku smo 8 godina, i do skora sam verovao da smo u srećnoj vezi. Međutim, usledilo je brutalno iznenađenje za mene – priča on i nastavlja:

– Nekoliko noći zaredom sam čuo čudne zvukove iz dvorišta i uplašio sam se da se ne radi o provalniku. Uključio sam kamere koje sam postavio oko kuće, baš zbog ovakvih slučajeva, i nije mi bilo dobro. Moja žena se iza kuće strastveno ljubila s našim prvim komšijom!

– Osećao sam se kao da mi je neko zario nož u srce. Pregledao sam snimke od prethodne nedelje, i shvatio sam da je ona svake noći kada ja zaspim, oko 2 ujutru, izlazila da bi se našla sa komšijom. Suočio sam se sa njom, a sve je postalo još odvratnije, kada je ona mene okrivila za njenu aferu – objašnjava muškarac.

– Rekla mi je da više nisam muškarac za kojeg se udala, i da se pored mene više ne oseća voljenom i željenom. Potom je dodala da je zaljubljena u njega i da želi da me napusti! Priznala mi je da je prvi put kada je spavala s komšijom bila pijana, ali da su i posle toga nastavili da se viđaju i da traje nekoliko meseci! I on je oženjen i ima dvoje male dece, i njegova žena je van sebe od šoka – iskren je Englez.

– Potpuno sam zbunjen. Shvatio sam da sam dugo vremena živeo u iluziji srećnog braka. Ne mogu više da jedem i spavam. Smršao sam 10 kilograma otkada sam otkrio da me žena vara – očajan je on.

– Srce mi je prepuklo, osećam se kao da ga je neko iseckao na sitne komadiće. Ne znam kako da nastavim sa životom. Toliko sam ponižen da me je sramota da razgovaram sa bilo kim – zaključio je Britanac. (espreso.co.rs)