RAZVOD ZBOG FEJSBUKA: Muž otišao na žurku, a JEDAN DETALJ na fotografiji koji bi malo ko primetio odsvirao kraj braka!

Ispovijesti

RAZVOD ZBOG FEJSBUKA: Muž otišao na žurku, a JEDAN DETALJ na fotografiji koji bi malo ko primetio odsvirao kraj braka!

Kako je ispričala, njen muž je rekao kako je njegova ruka, na slici na Fejsbuku, fotošopirana i da se zbog toga ne vidi njegova burma.

Tajla je na seriji videa koje je objavila na Tik-toku, a koji su imali preko dva miliona pregleda, rekla kako je slučajno videla sliku sa lude žurke na kojoj je bio njen muž. Ono što joj je privuklo pažnju nije bila sama slika, niti što je na njoj njen muž bio u društvu grupe devojaka, već jedan mali detalj – ruka njenog supruga. Na njoj, naime nije bilo burme.

Ona je smesta pokazala fotografiju mužu i zatražila objašnjenje. Na slici koju je pokazala vidi se muškarac, koji drži čašu u jednoj, a bocu sa pićem u drugoj ruci i na kojoj upadljivo nedostaje burma. Njegov odgovor ju je blago rečeno, zaprepastio.

– Rekao je da je slika fotoširana od strane fotografa noćnog kluba i da zato ne nosi burmu na slici. Ona je rekla kako je to bila “najgora laž koju je ikad čula” i smesta je zatražila razvod.

Korisnici TikToka su želeli da znaju više o ovom događaju i kako je Tajla bila sigurna da burma stvarno nije uklonjena fotošopom. Ona je rekla da je ekspert za fotošop i da taj program koristi često, kao i da zna da nijedan fotograf ne bi gubio vreme da sklanja burmu sa slike. Suočen sa tim, njen muž je promenio priču.

– Rekao mi je potom, kako mora da je skinuo prsten kada je prao ruke i da je zaboravio da ga vrati nazad. Ups, baš da ti se to desi pre odlaska na žurku.

Ona je takođe primetila da je njegov rođak takođe skinuo svoju burmu. Njen muž se tu “zakopao” tvrdeći da se prsten nije video zbog svetla koje bilo zaslepljujuće, ali ga je videla na drugoj slici.

Mnogi korisnici su postavljali komentare – neki su se šalili kako su njenog muža sigurno pomoću fotošopa ubacili pored devojaka, a neki su išli toliko daleko da su rekli kako su devojke pored njega napravljene u 3D programu. (srbijadanas.com)