IZ TOP RIBE SE PRETVORILA U MUŠKARCA: Duga kosa, jaka šminka – evo kako je MATORA IZGLEDALA PRIJE RIJALITIJA (FOTO)

Showbizz

IZ TOP RIBE SE PRETVORILA U MUŠKARCA: Duga kosa, jaka šminka – evo kako je MATORA IZGLEDALA PRIJE RIJALITIJA (FOTO)

Za lik i djelo Jovane Tomić Matore, učesnice “Zadruge”, od početka najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima vezuju se mnoge kontroverze. Ona je uspjela da skrene pažnju miliona gledalaca zbog svog karakterističnog stava i načina odevanja, za koji mnogi komentarišu da je svojstven muškarcima, a šuškalo se i da je naklonjena istom polu.

To je potvrđeno i u rijalitiju “Zadruga” gdje se zaljubila u manekenku Sanju Stanković, o čemu je pred kamerama Televizije Pink u više navrata otvoreno govorila, a na mrežama je osvanula stara Jovanina fotografija koja ukazuje na to da je nekada izgledala potpuno drugačije, što je privuklo ogromnu pažnju korisnika društvenih mreža.

Na pomenutoj fotografiji od prije nekoliko godina Matoru bi, u prvi mah, rijetko ko prepoznao, budući da je za noćni izlazak odabrala elegantnu košulju sa dubokim dekolteom, prigodan nakit, ali i jaku šminku i isfeniranu kosu, bez koje većina djevojaka ne bi mogla da zamisli odlazak u noćni klub.

– Uživajte u fotki djevojke koja u bilo kom trenutku može izgledati kako hoće, a jedino bitno je to što je čovjek bila uvijek i biće – piše u opisu fotografije, koju su objavili Jovanini fanovi, a u kakvom izdanju vam se Matora više dopada, prosudite sami. (novi.ba)