Mladić iz Subotice krenuo u Kruševac da upozna DEVOJKU: Dan kasnije stigla mu je šokantna PORUKA

Ispovijesti

Mladić iz Subotice krenuo u Kruševac da upozna DEVOJKU: Dan kasnije stigla mu je šokantna PORUKA

Jedan mladić podelio je prošle godine svoju ispovest na jednom domaćem sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoja isksutva i traže savete, a mi vam u celosti prenosimo njegovu priču.

Naime, ovaj muškarac je odlučio da nakon “onlajn” poznanstva sa jednom devojkom poseti Kruševac u kojem je živela i tako, verovatno, ostvari nešto više od dopisivanja. Međutim, umesto ljubavnog susreta sačekalo ga je veliko iznenađenje.

– Dopisivao sam se s jednom devojkom preko interneta mesecima i dogovorimo se da se vidimo. Od Subotice sam vozio do Kruševca da bismo se videli, čuli se pre nego što sam krenuo, a kada sam stigao, nje nema. Zovem je, šaljem poruke, ona nedostupna – piše ovaj mladić i dalje objašnjava:

– Čekao sam je tri sata, pa da se ne znam šta desilo, našla bi način da mi javi za to vreme da neće doći. Ali ne, niti se javlja niti odgovara na poruke. Sednem u kola i vratim se kući. Sutradan vidim poruku od nje gde se izvinjava što me je ispalila, kaže uplašila se pa nije došla. Pa brate mili, mogla si poruku bar da pošalješ, da ne čekam satima kao budala i još se pitam da joj se nešto nije desilo – požalio se i na kraju dodao:

– Sad me pita da se ponovo nađemo. Razumem da se uplašila i da ima tremu, ali to nije razlog da nestane, mogla je da pozove ili pošalje poruku i odloži, ovo je čisto nepoštovanje i sprdanje sa mnom i mojim vremenom. Ceo dan odvojim da odem na drugi kraj države, da bi me ona ignorisala. Ko mi garantuje da opet neće to uraditi? – zaključio je razočarani mladić. (objektiv.rs)