IZBACILI JE IZ RESTORANA ZBOG ONOGA ŠTO JE OBUKLA – Okačila video na Tiktok: Evo kako je izgledala

Ispovijesti

IZBACILI JE IZ RESTORANA ZBOG ONOGA ŠTO JE OBUKLA – Okačila video na Tiktok: Evo kako je izgledala

Tiktokerka Kejti Hejvud doživela je veoma neprijatno iznenađenje na ulasku u jedan restoran u Londonu, kada su joj zaposleni rekli da ukoliko se ne presvuče ne može da uđe.

Naime, ona je bila pozvana na rođendansku žurku svoje prijateljice, za koju je odlučila da obuče ze topić dubokog dekoltea i neobičnu šarenu suknju na vezivanje, sa izrezom oko pupka, međutim soblje joj je na ulazu u restoran saopštilo da mora da promeni topić i suknju jer njena odeća može da uvredi nekoga od ostalih gostiju jer “njena odeća previše pokazuje”.

Kejti je to doživela kao čistu diskriminaciju jer je krupnija od prijateljica sa kojima je bila, a koje su bile podjednako razgolićene, te se oglasila na tiktoku i svima objasnila kako se osećala.

– Svi smo se lepo obukli, došli smo na vrata, a onda mi je članica obezbeđenja na vratima rekla: ’Ne možeš da uđeš takva. Moraš da promeniš odeću’. Ja sam joj odmah rekla da nemam ništa drugo, nakon čega je ona pitala moje prijateljice da li neko ima jaknu. Mogla je da vidi da nijedna nema jaknu – ispričala je Kejti u videu, dodajući da je zatim upitala zaposlenu zašto ne može da uđe tako odevena.

– Ovde ima mnogo arapskih porodica, ne možete da dolazite tako obučeni – odgovorila joj je.

Kejti se raspravljala sa njom istakavši da na sajtu restorana nemaju nikakva uputstva o odevanju. Nakon toga je ova devojka bila primorana da svoju suknju na vezivanje namesti tako da joj pokrije više kože, ali ističe da je to morala da radi nasred puta i pred zaposlenim muškarcima.

Kada je napokon stigla do stola, navodno su zaposleni ponovo od nje tražili da obuče jaknu, uprkos tome što su njene drugarice bile jednako golišave. Kejti kaže da su ih nakon toga premestili za drugi sto, kako ne bi bili u vidokrugu ostalim gostima, zbog čega im je bilo veoma neprijatno.

Nakon ovog neprijatnog događaja, ona tvrdi da je u pitanju diskriminacija zbog toga što je krupnija devojka koja pokazuje kožu, te da su je ignorisali kada je tražila da razgovara sa menadžerom. Video u kome devojka prepričava neprijatnu scenu, ubrzo je postao viralan, a gomila ljudi je onda dala svoj komentar na celu scenu.

“Bez loše namere, autfit je prelep, ali mislim da je neprikladan za restoran”, “stvar je u tome, da je bila neka mršavica, to im ne bi smetalo”, “izgledaš prelepo, šta god da obučeš, nemoj da dozvoliš da te je*eni idioti poljuljaju, oni te samo mrze”, pisali su joj u komentarima. (haber.ba)