LEPA BRENA OVO STAVLJA NA LICE CIJELU ZIMU: Zbog ovog izgleda 10 godina mlađe, NIKAD NE IDE KOD KOZMETIČARA

Showbizz

LEPA BRENA OVO STAVLJA NA LICE CIJELU ZIMU: Zbog ovog izgleda 10 godina mlađe, NIKAD NE IDE KOD KOZMETIČARA

Večernji ritual ljepote bez kojeg ne može da zaspi, a koji podrazumjeva mazanje kože od glave do pete, čini folk divu Lepu Brenu najzadovoljnijom kada se ujutro pogleda u ogledalo

Biti moderan i lijep u današnje vrijeme je imperativ, pa i ulaznica za arenu ostvarenja mnogih ciljeva i želja. Tu poruku šalju nam i zvijezde sa naše scene koje svojim zanosnim izgledom prosto osvajaju, a mi se pitamo kako to postižu. Da li je sve baš tako kako izgleda? Kako naše omiljene poznate ličnosti izgledaju kada se ugase svjetla reflektora i skinu šminku?

Lepa Brena jedna je od žena koje ne idu često kod kozmetičara. Ona uživa u večernjim ritualima jer je mackanje mirišljavim mlijekom opušta i smiruje. Dnevnu negu prilagođava godišnjem dobu. Tokom ljeta, kada su velike vrućine, a vazduh suv, opredeljuje se za serume i kreme laganije teksture. U hladnijem, zimskom periodu, bira masnije preparate koji će lice dobro zaštititi od niskih temperatura i vetra.

– Kod kozmetičara ne idem gotovo uopšte jer je negovanje lica svakodnevna potreba. Zimi koristim jače i i masnije kreme, a ljeti veoma lagane i tada je najbolja njega temeljno čišćenje lica kao i nanošenje seruma na lice, vrat i dekolte. Za dan su to laganije kreme koje su mi i podloga za dnevnu šminku, a i štite od spoljnih uticaja. Noću praktikujem kreme sa jačim komponentama, a uz kvalitetan san, dobru ishranu i redovno vežbanje ujutro sam zadovoljna svojim odrazom u ogledalu. , rekla je pevačica svojevremeno za magazin Story.

– Godišnje doba uslovljava način nege tela. Leti se češće opredeljujem za mleka i kupujem sve moguće vrste, a najviše ona koja u sebi imaju mentu. Drugo, autosugestija odigra svaki put veliku ulogu jer kada namažem kremu protiv celulita on odmah nestane! Svaka krema za lifting kože trenutno podiže tonus, a ako je protiv stresa, odmah se rasteretim! Nikada ne kupujem kreme namenjene ženama od pedeset godina, već za one od četrdeset, jer čim ih namažem osjećam se deset godina mlađom. (Smijeh)

– Volim da se mackam i trackam, ali ne mogu da zaspim dok ne obavim svoj ritual, dok se ne namažem od čela do nožnih prstiju. Za mene je to mazanje vrsta meditacije koja opušta, smiruje, i poslije koje se osjećam mirisno i njegovano u svojoj koži., dodala je Brena.

– S kratkom kosom sam spasila život i ne mogu da zamislim da ponovo imam dugu. Sada mi je život pojednostavljen, a i brže se njegujem i sređujem. Imati kratku kosu je toliko praktična stvar jer, baš kao i duga, pruža bezbroj mogućnosti za eksperimentisanje, ali za mnogo manje vremena. Oslobodila sam se svih onih mašni za kosu, vezivanja repa i njege dugih vlasi. , zaključila je ona. (novi.ba)