Doberman je odjednom, bez razloga, ŠČEPAO BEBU. Majka je bila u šoku, a onda je posle nekoliko sekundi otkrila JEZIVU ISTINU

Region

Doberman je odjednom, bez razloga, ŠČEPAO BEBU. Majka je bila u šoku, a onda je posle nekoliko sekundi otkrila JEZIVU ISTINU

Šarlota je imala svega 17 meseci kada su njeni roditelji usvojili dobermana i dali mu ime Kan. Pas je od prethodne porodice pretrpeo zlostavljanje i spasen je u poslednji čas. Međutim, samo 4 dana nakon dolaska u novu porodicu, dogodilo se nešto što niko ne bi očekivao.

Kan i Šarlota su bili u vrtu, kada je veliki pas odjednom počeo da pokazuje znake agresije. Gurnuo je devojčicu u stranu i onda je uhvatio za pelenu i počeo da zamahuje njome kao zastavicom.

Potom ju je bacio u jedan žbun. Šarlotina majka je bila u šoku, nije mogla da veruje svojim očima – ali onda je shvatila šta je bio razlog. Kan je uočio otrovnu zmiju, koja je dolazila direktno ka devojčici. Iako agresivan na prvi pogled, svojim ponašanjem je devojčici spasao život.

Da je zakasnio samo koju sekundu, otrovna zmija ugrizla bi devojčicu. Umesto nje, ugrizla je psa, ali srećom, veterinari su uspeli da mu spasu život! On se danas oseća dobro… Iako je ovaj pas u porodici svega četiri dana, pokazao se kao pravi junak – stavio je svoj život na kocku, kako bi spasao Šarlotu. (novi.ba)