Prelijepe vijesti u domu Aleksandre Prijović: Čestitke ne prestaju da se nižu!

Showbizz

Prelijepe vijesti u domu Aleksandre Prijović: Čestitke ne prestaju da se nižu!

Prije više od četiri godine otpočeo je brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Sin tenisera Slobodana Bobe Živojinovića i pjevačica na ljeto 2018. uplovili su u bračne vode naočigled brojnih zvanica. Većina je tada novopečenim mladencima predviđala srećan i dug zajednički život, nažalost bilo je i onih zloslutnika koji su smatrali da su dva sveta te da to među njima neće dugo potrajati.

Nevjerne Tome skladni supružnici razuvjerili su lijepim brakom, utemeljenom na poštovanju, povjerenju i ljubavi a kruna tog odnosa njihov je sin Aleksandar koji je nepunih godinu dana od vjenčanja došao na svijet. Svi su očekivali da će Prijovićka i Filip ubrzo nasljedniku podariti brata ili sestru, međutim to se nije dogodilo, po riječima estradne umjetnice, jer je vrijeme sada malo za karijeru.

Mada vrlo posvećena razvoju svog muzičkog profesionalnog puta u kom i FIlip vrlo aktivno kao tekstopisac i kompozitor učestvuje, Aleksandra često umije da kaže da je porodica njena baza i njeno najveće bogatstvo. Aplauzi, reflektori i slava sve to dođe i prođe ali ono što ostaje su najmiliji, njihovi zagrljaji i uspomene koje su zajedno stekli.

Jednu od sjećanja na neke takve divne dane Prija je nedavno podijelila sa pratiocima na “Instagramu”. Riječ je o fotografiji koja je nastala prije ravno sedam godina. Na njoj ona i Filip mlađi, zagrljeni i nasmijani poziraju. Budući da je u opisu ona stavila broj 7 i srce nametnuo se zaključak da Filip i Prija baš na današnji dan obilježavaju sedmu godinu od prvog poljupca.

Čestitke cijeli dan pristižu na adresu estradne umjetnice, sa željom da ljubav i brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića potraje, te da supružnici u skladu dočekaju zajedničku starost. espreso.rs