ONA I SESTRA ZAJEDNO SU IMALE 500 KILOGRAMA: Otišla je u centar za odvikavanje od hrane i doživjela PREPOROD

Zanimljivosti

ONA I SESTRA ZAJEDNO SU IMALE 500 KILOGRAMA: Otišla je u centar za odvikavanje od hrane i doživjela PREPOROD

Tami Slejton u novom TikTok videu pokazala je znatno mršaviju figuru i ljudi ne prestaju da joj čestitaju na novom izgledu Tami i Ejmi Slejton popularnost su stekle u TLC rijaliti emisiji sestre od 500 kilograma. Ali sada je Tami otkrila kako je vidno smršala uz pomoć centra za odvikavanje od hrane.

TV zvijezda šokirala je fanove kada je objavila TikTok video u kojem se vidi kako je izgubila znatan broj kilograma, što je navelo njene obožavaoce da joj čestitaju. Prošlog mjeseca Tami je otkrila da je panse*sualka, zatim se udala za svog partnera Kejbela u centru za rehabilitaciju u Ohaju. Par se i upoznao u tom centru na liječenju.

Inače, Tami je godinama odbijala da smrša, a popularnost je stekla kao gojazna osoba. Njena sestra Ejmi se prva udala i dobila djecu, što je natjeralo Tami da i ona potraži pomoć. U martu ove godine izazvala je veliku zabrinutost među fanovima kada je njen TikTok nalog deaktiviran, a ona prebačena na liečenje.

Istina je da je Tami završila na respiratoru, ali je uspjela da se oporavi i posveti liječenju. Danas je znatno mršavija, a postupak liječenja i mršavljenja se nastavlja. novi.ba

@tammyslaton2020

♬ original sound – Tammy slaton