Džinovski PITON im ušao u spavaću sobu: Tukli su ga drškom od metle, a onda je usledio OBRT

Region

Džinovski PITON im ušao u spavaću sobu: Tukli su ga drškom od metle, a onda je usledio OBRT

Komšije su posmatrale kako se zmija probija duž krova pre nego što je skliznula kroz prozor na spratu. Porodica u Velikoj Britaniji imala je nepozvanog gosta u svom domu, a radi se o pitonu dugom skoro šest metara koji se spustio sa krova i kroz otvoreni prozor uvukao u spavaću sobu.

Komšije su posmatrale kako se zmija probija duž krova pre nego što je skliznula kroz prozor na spratu.

Dženi Varvik, koja živi u ulici u blizini Southamptona, rekla je da je videla zabrinute ukućane kako izbacuju albino burmanskog pitona, koji je zatim pao s visine od šest metara na automobil. Ukućani su tom prilikom koristili dršku metle kao oružje, prenosi Dejli mejl.

Dženi je rekla da je prvi put ugledala pitona oko 5:30 ujutro.

– Videla sam nešto na krovu i pomislila da je sigurno plastična cev, ali onda je njegova glava počela da se pomera – prisetila se 62-godišnjakinja.

– Rekla sam to svom suprugu Stivenu, ali on je rekao “ne budi smešna”. Imam psa koji se zove Rodni i on je poludeo snažno lajao. Shvatili smo da je to definitivno zmija i da se kretala po celom krovu pokušavajući da pronađe način da siđe – ispričala je.

Nakon što je zmija pala na zemlju, stanari su pokucali u kuću komšinice koja je držala zmije, misleći da bi mogla biti njena. Međutim, vlasnik zmije je ipak bio drugi čovek koji se potom pojavio i odneo je nazad u svoju kuću. (objektiv.rs)