Stigla presuda: Ćertić dobio pare zbog nasilja u Zadruzi, evo o kom iznosu se radi!

Showbizz

Stigla presuda: Ćertić dobio pare zbog nasilja u Zadruzi, evo o kom iznosu se radi!

Da svaka svađa i fizički okršaj dođu na naplatu kad-tad, dokazuje slučaj Maje Marinković i Uroša Ćertića… Kako se u imaginarijumu na svakodnevnom nivou među zadrugarima dešavaju verbalni i fizički okršaji, rijetko ko bi se mogao sjetiti onog iz oktobra mjeseca kada je Maja pogodila šoljom u glavu Ćertića.

Ovo nasilje, sada već bivši učesnik rijalitija odmah je prijavio u policiji, a sada je stigla i presuda. Novčanu kaznu u visini od 80.000 dinara kaskaderu je morao da isplati starletin otac Taki.

– Platio sam mu prije dva dana 80.000 dinara, jer sam dobio rješenje od suda. Mislim da je to skandalozno, jer moju kćerku svakodnevno neko napada, davi, gura i udara, pa ona nikoga zbog toga nije prijavila – rekao je Taki za Alo! i dodao:

– Planiram da podnesem prijavu protiv Filipa Cara koji je prije nekoliko dana ošamario Maju, tako da joj je glavu okrenuo. Pošto niko nije reagovao na to nasilje, reagovaću ja. Neka ga izvedu, saslušaju, postoje video materijali gdje se nasilje vidi, a i svi portali su o tome izvještavali- kaže Radomir Marinković Taki za Alo!. alo.rs