BILAL UHVAĆEN U BEOGRADU: Došao na pregovore sa PRODUKCIJOM – spreman da se OSVETI Maji

Showbizz

BILAL UHVAĆEN U BEOGRADU: Došao na pregovore sa PRODUKCIJOM – spreman da se OSVETI Maji

Bilal Brajlović, učesnik šeste sezone Zadruge, napustio je rijaliti kada je slomio nogu. Njemu je operisana butna kost i ugrađene su mu šipke u nogu. S obzirom na to da u Zadruzi nema uslove za oporavak, Bilal je poslat na kućno liječenje.

Međutim, sudeći prema njegovom Instagram profilu, njega ne drži mjesto. Prije par dana je objavio kako se provodi na nekoj žurci, a sada je objavio snimak na kom se vidi da se nalazi u Beogradu. On je ovim snimkom podgrijao glasine da se vraća u rijaliti.

Podsjećamo, Maja Marinković je nedugo po njegovom odlasku stupila u intimne odnose sa Filipom Carem, te javno raskinula sa Brajlovićem, poželivši mu brz oporavak.

Nema sumnje da bi gledaocima bilo zanimljivo da ponovo posmatraju odnos između Maja, Cara i Bilala. Mnogi na društvenim mrežama komentarišu da će se Bilal po povratku rijaliti osvetiti Maji za javno poniženje koje mu je priredila. Ostaje nam da vidimo da li je Bilal ovaj put došao u Beograd na pregovore sa produkcijom ili je nešto drugo bilo povod da prevali toliki put iz Doboja. balasevizam.novi.ba