ZLATA PETROVIĆ SMRŠALA 6 KG, A TVRDI DA JE OVO NJEN TRIK: Za večeru jede grah, ovo je njen jelovnik! TAJNA OTKRIVENA

Showbizz

ZLATA PETROVIĆ SMRŠALA 6 KG, A TVRDI DA JE OVO NJEN TRIK: Za večeru jede grah, ovo je njen jelovnik! TAJNA OTKRIVENA

Folkerka Zlata Petrović kaže da je oduševljena autofagijom – osam sati u toku dana smije da jede, dok narednih 16 ne smije ništa da okusi.

– Otkad sam na autofagiji, smršala sam šest kila. Uspjela sam da skinem višak oko ruku koji mi je smetao. Izgubila sam i mnogo masti u predjelu stomaka i struka, što je nama ženama najveći problem. Koža mi je mnogo čistija, ma cijeli organizam se očistio – priča Zlata za Hit i objašnjava kakav joj je jelovnik:

– Ujutru u deset doručkujem banane, hurme, jabuke, čak i cveklu u kombinaciji sa orašastim plodovima ili čija i lanenim shemenom. Za ručak jedem pasulj, grašak, boraniju, ma sva kuhana jela, ali ih spremam bez zaprške. To isto i večeram. Hlheb svakako godinama ne jedem, a gazirana pića ne volim. Sa jelom završim do 18 časova i poslije toga uopšte ne budem gladna do sutra u deset ujutru.

Pjevačica priznaje da joj u početku nije bilo lako:

– Prvih 15 dana mi je bilo teško, htela sam zidove da pojedem! Dešavalo mi se da prekršim autofagiju, pojedem nešto nezdravo ili uveče kada izađem popijem al*ohol, ali sutradan samo nastavim po starom. Ako vidim da sam pretjerala i nabacila koje kilo, kažem sebi: “E gospođo, sada ćeš da vodiš računa o ishrani!”

Zlata objašnjava da je kilograme nabacila tokom pandemije kor.onavirusa i policijskog časa:

– Najviše sam se ugojila tokom korone. Od dosade sam uveče jela svakakve gluposti, čips, slatkiše… Međutim, dobra stvar je što sam tada svuda išla peške i imala sam barem neku fizičku aktivnost, jer ne volim da treniram. Kod kuće imam traku za trčanje i samo mi skuplja prašinu, a dok je nisam kupila, mislila sam da mi je neophodna. Možda se jednog dana ipak aktiviram.

OVO JEDE ZLATA PETROVIĆ Doručak: Voće i orašaste plodove Ručak:Pasulj ili bilo koje kuhano jelo, bez zaprške Večera: Isto što i za ručak

Trik savjet: Jedite tri obroka dnevno, ali birajte samo namirnice koje vam prijaju (novi.ba)