“Kako da objasnim ćerkici”: Ušao kod TRUDNICE u kuću, a onda je nastao HOROR koji će žena zauvek pamtiti

Ispovijesti

“Kako da objasnim ćerkici”: Ušao kod TRUDNICE u kuću, a onda je nastao HOROR koji će žena zauvek pamtiti

Britanka Laura Sagden (30) iz Sautburna bila je u petom mesecu trudnoće kada joj je komšijia Entoni Lorens (55) pre tri godine upao u kuću sa samostrelom, usmrtio njenog partnera Šejna Gilmera, a nju ranio u glavu. On se sa oružjem u kuću ušunjao kroz zajedničko pokrovlje i sačekao je nju i njenog verenika koji u tom momentu nisu bili kod kuće.

Kada su se vratili, pobesneli komšija je potegao oružje i usmrtio Šejna, a nju je upucao u glavu dok je zapomagala i molila ga da to ne čini jer je trudna, a ima i još jednu ćerkicu koja u tom trenutku nije bila kod kuće. Laura je srećom preživela, a godinu dana kasnije rodila ćerku Elu. Međutim, problem će biti kada dete još malo poraste i upita za oca.

“Zbog nje, kao i zbog starije ćerke moram da budem jaka, ali definitivno nikad neću preboleti, niti zaboraviti pakao koji sam preživela”, rekla je Laura za Mirror i dodala:

“Nisam znala kako da nastavim dalje, ali sama činjenica da ću roditi još jednu bebu, naterala me je da se borim. Liči na svog oca i boli me dok je gledam. Ne znam kako da joj kažem da je njen tata ubijen. Rekla sam joj da je on sada među zvezdama i da je mnogo voli. sve u vezi sa njom podseća me na Šejna, njeni prvi koraci, njen prvi rođendan… Bol će zauvek trajati”, istakla je.

Ubica Lorens, krivio je Šejna i njegovu nevenčanu suprugu da prisvajaju njegovu imovinu, a u jednom momentu pretio je da če ga zaklati sekirom jer su mu Šejn i Laura prigovorili zbog preglasne muzike. Nakon što je počinio zločin, ubica je pobegao, ali je vrlo brzo pronašen mrtav usled predoziranja lekovima koji su mu došli glave.

“Laknulo mi je što je mrtav. Volela bih da sam ga ja ubila”, navela je nesrećna žena.

Laura se sada zalaže za pooštravanje propisa okko korišćenja samostrela, koji se u Velikoj Britaniji može kupiti i za 15o funti. (objektiv.rs)