Baka (81) udala se za muškarca (36) pa otkrila kako im izgleda život: ‘Nosi me po stepenicama, reže mi nokte…’

Ispovijesti

Baka (81) udala se za muškarca (36) pa otkrila kako im izgleda život: ‘Nosi me po stepenicama, reže mi nokte…’

Iris Jones (81) iz Velike Britanije udala se za Mohameda Ahmeda Ibrihama (36) u studenom prošle godine, nakon što ga je 2019. upoznala na Facebooku. Otišla je Mohamedu u Egipat kako bi se par mogao upoznati prvi put te vjenčati, a od tada Iris redovito iskazuje ljubav prema svom muškarcu putem društvenih mreža, kako piše The Sun.

U novoj objavi na Facebooku, Iris je otkrila što njoj znači ljubav te pružila uvid u njezin suživot s Mohamedom. Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

– Ljubav je kad vam onaj koga volite reže nokte. Kad vas onaj koga volite odnese na drugi kat kad se lift pokvari. Kad provede sate tražeći mobitel koji ste ostavili u Uberu. Ljubav je kad onaj kojeg volite spava na bolničkom podu i odbija vas napustiti dok se oporavljate od pada. Kada bez problema sluša moje prigovaranje o vrućini u Egiptu – napisala je u svojoj objavi.

Na kraju objave dodala je da su Mohamedovo strpljenje, razumijevanje, odlučnost, briga i pažnja prema njoj upravo razlog zašto ga toliko voli.

Iris se razvela od svog bivšeg supruga prije četrdeset godina, a s njime ima dva sina koji su prvo bili skeptični oko njezine veze s Mohamedom, ali Iris kaže da su promijenili mišljenje nakon što su ga upoznali. (haber.ba)