Dopisivao se sa maloletnicom, pa ga ona navukla u PARK: Kad su se našli, šokirala ga je ovim potezom

Ispovijesti

Dopisivao se sa maloletnicom, pa ga ona navukla u PARK: Kad su se našli, šokirala ga je ovim potezom

Dvadesetdevetogodišnji Sohail Ali iz Velike Britanije ubijen je u parkuu Edžbestonu nakon prepiske sa maloletnom Rimšom Tarik (17). Ali je devojku pronašao na Instagramu i posle početnog kontakta, poželeo je da ima nešto više sa Rimšom.

Ona mu je napisala da ima 17 godina i da bi Ali mogao da ima problema zbog toga, ali on nije odustajao. Štaviše, postajao je sve agresivniji s porukama dok ih nije video Daniš Manša (19), Rimšin prijatelj. Manša je rešio da Alija “nauči lekciji” tako što se pretvarao da je Rimša, što je ona i znala i dopalo joj se, pa je tražio da se nađe s njim u parku.

Kobne večeri, Ali je došao u park ni ne sluteći da će ga Manša napasti i zajedno sa Rimšom i izbosti. Prethodno je devojka potrčala ka Aliju glumeći radost što ga vidi, ali Manša je za to vreme dolazio njemu s leđa. Manša i Tarikova na sudu nisu imali nikakve šanse, ali ni razumevanja za zločin u parku.

– Nema sumnje da ste želeli da Alija naučite lekciji, ali planovi ponekad padnu u vodu i tada treba prekinuti s njima. Vi to niste uradili. Rekli ste Tarikovoj da želite da ga izbodete, ona je znala, i iskoristili ste njen identitet da navučete čoveka u park. U park ste došli sa bodežom, dakle spremni da naudite nekom – rečeno je u sudu u Birmingemu.

Manša i Tarikova su proglašeni krivim i dobiće 19 odnosno devet godina zatvora, prenosi Birmingham live. (objektiv.rs)

Odgovori