Baka (104) u braku sa 71 godinu MLAĐIM muškarcem: On joj je 23. muž po redu, a ovo što pre želi s njim

Ispovijesti

Baka (104) u braku sa 71 godinu MLAĐIM muškarcem: On joj je 23. muž po redu, a ovo što pre želi s njim

Izgleda da je tačna ona rečenica da ljubav ne broji godine, što pokazuje priča jedne Maležanke koja se udala u 104. godini života. Što je još šokantnije, on je njoj 22. muž po redu. Za svog novog muža izabrala je 33 – godišnjeg Malezijanca po imenu Muhamed Musa koji je bio njen podstanar, ali priznaje da se vremenom između njih rodila ljubav.

Muhamed kaže da se ženi zbog ljubavi, a ne zbog novca, iako njegova mlada ima 104 godine. On kaže da je od samog početka osećao simpatije prema svojoj nevesti jer je bila stara i sama. Ali, vremenom se poštovanje i prijateljstvo pretvorilo u ljubav. Njemu je to prvi brak, a njoj dvadeset drugi.

I iako je razlika u godinama zaista velika između ovog bračnog para, oni priznaju da se lepo slažu, dok Muhamed kaže da se nada da je ona konačno pronašla dobrog muža za sebe sa kojim će moći da bude srećna i zadovoljna.

Međutim, starica ističe da se ona ipak plaši da bi ponovo mogla da završi sama jer misli da bi njen suprug mogao u svakom trenutku da je ostavi zbog mlađe žene. Ona takođe želi da ispuni svoj dugogodišnji san i ima dete. Vuk i Musa žele da usvoje bebu i navode da bi čak uzeli i vanbračno dete. Starica se udavala 22 puta i kaže da nikada nije volela da bude bez muškaca.

– Nadam se da će mi Musa biti poslednji suprug. Nema razloga da me ostavlja, jer sve bračne dužnosti obavljam kao svaka druga žena – rekla je Vuk. (objektiv.rs)

Odgovori