“BESNA SAM, PIJEM LEKOVE I PUŠIM KAO TURČIN” Pevačica se izlečila od NARKOMANIJE, a sada javno iznela PROBLEME, zabrinula sve

Showbizz

“BESNA SAM, PIJEM LEKOVE I PUŠIM KAO TURČIN” Pevačica se izlečila od NARKOMANIJE, a sada javno iznela PROBLEME, zabrinula sve

Od prvog pojaviljanja u šouu „Nikad nije kasno“, pa sve do pobede Zorica Erić nije krila da je vodila bitku sa porocima i da se izlečila od alkoholizma i narkomanije. Nedavno je rekla kako bi volela da pokaže ljudima ko je zapravo ona, a sad je na Fejsbuku šokirala objavom u kojoj je otkrila sve nepoznate detalje o sebi.

– Iskreno, bilo bi mi žao da ostanem upamćena samo kao osoba koja je pobedila poroke. Oni su bili posledica nekih teških trenutaka koji su iza mene. Iz svega sam izašla jača nego ikad i potrudiću se da vreme koje dolazi bude moje vreme- obećala je nedavno za Grand, a sad je otkrila stvari koje niko nije znao o njoj.

Osim što je istakla da ima 44 godine i da ustaje rano, pevačica je otkrila da dnevno popije dve kafe i da voli jutarnju tišinu.

– Hronično sam besna i pijem 3 leka svaki dan. Ceo dan sam raščupana. Obožavam trenerke i kompe. Ne nosim čarape ni tokom zime. U prodavnicu idem kao ne daj Bože. Mrzim da perem kosu – istakla je nekadašnja pobednica „Nikad nije kasno“ i nastavila:

Ne podnosim ni izgubljeno vreme kod frizera, smara me. Ne podnosim šminkanje. Vredna sam, ali ima dana kad kuća može da se sruši, ne zanima me.Kuvam sve osim podvarka. Pušim k’o Turčin.

– Izuzetno vodim računa da mi muž i deca uvek budu pedantni. Uveče ostajem do kasno budna. Volim sve da nakupujem i nalagerujem kao da će da se zarati. Pravedna sam. Volim da pomognem. Zlopamtilo sam i to baš– otkrila je Zorica i nastavila:

– Samokritična sam! Tonovi su mi uveki isključeni. Ne podnosim duge telefonske razgovore. Ne podnosim tračeve i ne zanima me kako ko živi.

Ova njena objava izazvala je podelu među njenim prijateljima i fanovima. I dok ima onih koji podržavaju njeno pravo lice i iznošenje istine u javnost, ima onih koji smatraju da je bolje da svoju privatnost sačuva u svoja četiri zida. Kurir.rs

Odgovori