Tijelo pronađeno u vodi vezanih ruku, a u njegovom automobilu pronađeno 2.000 eura

Region

Tijelo pronađeno u vodi vezanih ruku, a u njegovom automobilu pronađeno 2.000 eura

Tijelo Miloša Stamatovića, mladog poštara iz Danilovgrada, koji je nestao prije nekoliko dana, pronađeno je u koritu rijeke Morače u naselju Botun, rečeno je iz policije. Tijelo je, kako pišu srbijanski mediji, pronašao mještanin. Sa 15.000 eura krenuo na teren. Milošev nestanak prijavile su kolege prije tri dana, nakon što se nije vratio da razduži smjenu. Navodno, on je na teren krenuo sa 15.000 eura, koliko je i trebalo da podijeli penzionerskih naknada.

U potragu bile uključene i kolege. korita rijeke Morače. U vozilu je pronađeno između 2.000 i 3.000 eura, dok ostatak novca nije pronađen. Miloša Stamatovića su tražile i njegove kolege – poštari, a za pretragu su bili angažovani i čamci, a sa kolegama iz Pošte – Miloša su tražili i njegovi sugrađani iz Danilovgrada.

Tijelo Stamatovića pronađeno je sa vezanim rukama na obali rijeke Morače u naselju Botun, potvrđeno je portalu Press iz Uprave policije i Pošte Crne Gore.

Uočeno je da su ruke na tijelu mladića vezane sa prednje strane i to je činjenica ili detalj, koji ukazuje na mogućnost da je smrt nastupila nasilno, odnosno da je moguće da je u pitanju ubistvo, što policija provjerava. Događaj se provjerava u dva smjera i za sada je rano i nezahvalno govoriti šta se tačno dogodilo. Obdukcija je naložena i na taj način bi trebalo da se utvrdi kako je nastupila smrt.

“Postoji određeni niz tragova, koje je policija pribavila. Pronađen je automobil, prikupljaju se obavještenja i rasvetljavaju okolnosti nestanka nastradalog sa ciljem da se utvrdi da li je smrt nastupila kao posljedica nasilja ili nečeg drugog”, kazao je izvor iz policije crnogorskim medijima.

Za sada policija tretira slučaj kao smrt koju je potrebno rasvjetliti, imajući u vidu okolnost da je tijelo pronađeno sa zavezanim rukama. Podsjećamo, tijelo je pronađeno danas nešto poslije 10 sati, nakon čega je izvršena identifikacija. Inspektori, u saradnji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju brojne mjere i radnje kako bi se ovaj slučaj smrti rasvijetlio. Izvor: Crna Hronika

Odgovori