STARLETA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI, A SAD PROCURILA NJENA FOTKA: Evo kako izgleda TRUDNA Ana Korać, njega drži u naručju (FOTO)

Showbizz

STARLETA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI, A SAD PROCURILA NJENA FOTKA: Evo kako izgleda TRUDNA Ana Korać, njega drži u naručju (FOTO)

Bivša zadrugarka Ana Korać je u drugom stanju, a čim je saznala da čeka bebu povukla se u ilegalu i obrisala svoj profil na Instagramu kako bi u miru uživala u trudničkim danima. Naime, Ana već mesecim uživa u ljubavi sa muškarcem koji je nepoznat u javnosti, a nakon što je zatrudnela “nestala” je sa javne scene.

I dok se mnogi pitaju kako straleta izgleda u trudnoći, njena mama je objavila ćerkinu sliku pored jelke. Starleta se slikala sa svojim ljubimcem. Podsetimo, pošto je saznala da je u drugom stanju, starleta je isključila Instagram i potpuno se povukla sa javne scene.

– Ne znam šta bih pre napisala i odakle počela.Toliko sam te želela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konačno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi. Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, šta god devojčica ili dečak, nije bitno, jedino što je bitno da ćeš biti najvoljenija beba na svetu. I nešto meni najslađe i najlepše je to što tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka. Čekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom – napisala je Koraćeva kada je objavila radosne vesti. kurir.rs

Odgovori