Lekari Kebi dijagnostifikovali BOLEST: Život je promenio iz korena da bi ostao ŽIV

Showbizz

Lekari Kebi dijagnostifikovali BOLEST: Život je promenio iz korena da bi ostao ŽIV

Folker Dragan Kojić Keba godinama unazad prećutkivao je o zdravstvenom problemu, koji su mu lekari dijagnostikovali. O svemu su znali supruga Olja, ćerka Nataša i sin Igor, ali u javnosti o tome nikada nije želeo da govori, već je hteo da sve ostane tajna u krugu porodice.

Kebi je, naime, 2013. godine dijagnostikovana bolest srca, angina pektoris zbog koje mu je savetovano da drastično promeni navike, što je on delimično i uradio. Ishranu je potpuno promenio, krenuo je sa blagim treningom, ono što međutim nikako nije uspeo da koriguje to su zahtevne profesionalne obaveze.

– Kebi su prvi put dijagnostikovali bolest 2013. godine, tada je dobio lekove i rečeno mu je da izmegava stres, da se uredno i kvalitetno hrani. U jednom trenutku se čak pominjala i operacija, ali ju je izbegao. Trudio se koliko je mogao, ali svašta ga je lomilo. Sin se oženio Severinom, razvlačili su ih po novinama, onda se razveo, ali najveću muku mu je zadavala ćerka Nataša koja je već 10 godina u Americi, gde je pokušavala da izgradi karijeru. On je dušu isplakao od brige za ćerkom – rekao je za medije izvor blizak muzičaru, koji je od poslednje hospitalizacije postao uzoran pacijent, te bolest srca drži u stanju mirovanja, a veruje se da će mu Tašin povratak itekako goditi. objektiv.rs

Odgovori